Головна » 2013 » Листопад » 21 » Для дітей Василівського району розширюється спортивна база
13:00
Для дітей Василівського району розширюється спортивна база
За повідомленням сайту Василівської районної державної адміністрації на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», зокрема щодо збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів і популяризації здорового способу життя19 листопада у Дніпрорудненській школі «Талант» урочисто відкрито тренувальну боксерську залу. В заході взяли участь голова Василівської районної ради Денис Калінін, заступник голови Василівської райдержадміністрації Любов Ханенко, Дніпрорудненський міський голова Євген Матвєєв, учні школи та юні спортсмени на чолі з тренером Андрієм Захаровим.


Силами батьків, колективу й самих дітей приміщення було переобладнано, проведено ремонт, встановлено боксерський ринг. Тренує дітей Захаров Андрій Миколайович, який водночас є головою громадської організації «Міська організація боксу». За час роботи гуртка в секції займалися більше 300 вихованців. Сьогодні секцію відвідують 30 дітей. Вихованці брали участь у змаганнях різних рівнів та неодноразово ставали їх переможцями. Так, на Чемпіонаті України з боксу серед школярів, який проходив з 22 по 28 квітня у м.Чернівці, перше місце у ваговій категорії 56 кг посів Станіслав Степанов, учень 8-А класу Балківської ЗОШ I-III ст.
Вітаючи присутніх, Денис Калінін наголосив, що районна влада вирішує завдання, визначені Президентом України: «Сьогоднішній захід – яскравий доказ цього. Ми не тільки повністю зберегли мережу позашкільних закладів району, але й розширюємо її, знаходимо оптимальні та дієві форми залучення якомога більшої кількості учнівської молоді до різноманітних секцій та гуртків». Також голова райради підкреслив, що в цьому році стипендіатами районної ради стали не лише переможці предметних олімпіад, а й спортсмени.


Заступник голови РДА Любов Ханенко зазначила, що сфера позашкільної освіти перебуває на важливому етапі свого розвитку. 2013 рік за ініціативи Президента України проголошено Роком дитячої творчості, який проводиться з метою забезпечення освітньо - культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого , інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення та підтримки талановитих та обдарованих дітей.
Право перерізати символічну стрічку надали самим юним вихованцям секції. А потім всі учасники урочистостей спостерігали показові виступи боксерів різних вагових категорій.
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: