Головна » 2012 » Вересень » 19
З 14 по 16 вересня в місті Генічеськ Херсонської області відбулися фінальні ігри першості Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України з футболу серед жінок. Нашу область представляла збірна команда села Басань Пологівського району та відділення футболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос».
 Наша команда, дебютувавши на такому рівні вперше, посіла четверте місце, а гравець запорізької команди Емма Акопян визнана кращим голкіпером турніру. 
Перше місце посіли господарі - херсонці, друге місце за вінничанками, третє- львів’янками. Підготував команду до змагань, тренер на громадських засадах Басанської сільської ради Юрій Бєліков, роботу якого в цьому напрямку було відмічено раніше почесною грамотою обласного управління у справах сімї, молоді та спорту з нагоди Дня фізичної культури і спорту.
Переглядів: 642 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.09.2012 | Коментарі (0)

15-16 вересня в Кирилівці, було вперше проведено обласні сільські спортивні ігри на «Краще спортивне село Запорізької області».
Ініціатором цього заходу виступила обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. За умовами ігор до участі допускались переможці районних змагань які представляють одну сільську або селищну раду( яка не є районним центром) та мають відповідну реєстрацію на даній території не менше року , вік учасників не молодше 21 року.
В змаганнях прийняли участь представники шести районів нашої області:Терновська сільська рада Вільнянського району, Нововасилівська селищна рада Приазовського району, Просторівська сільська рада Чернігівського району, Августинівська сільська рада Запорізького району, Преславська сільська рада Приморського району та господарі-Кирилівська селищна рада Якимівського району.Команди змагались в міні-футбо ... Читати далі »
Переглядів: 592 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.09.2012 | Коментарі (0)