Головна » 2012 » Вересень » 19 » Краще спортивне село області - Кирилівка.
14:40
Краще спортивне село області - Кирилівка.
15-16 вересня в Кирилівці, було вперше проведено обласні сільські спортивні ігри на «Краще спортивне село Запорізької області».
Ініціатором цього заходу виступила обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. За умовами ігор до участі допускались переможці районних змагань які представляють одну сільську або селищну раду( яка не є районним центром) та мають відповідну реєстрацію на даній території не менше року , вік учасників не молодше 21 року.
В змаганнях прийняли участь представники шести районів нашої області:Терновська сільська рада Вільнянського району, Нововасилівська селищна рада Приазовського району, Просторівська сільська рада Чернігівського району, Августинівська сільська рада Запорізького району, Преславська сільська рада Приморського району та господарі-Кирилівська селищна рада Якимівського району.Команди змагались в міні-футболі, волейболі( змішана команда - три чоловіки та три жінки) настільний теніс, гирі, шахи, шашки та перетягування канату.
Після першого дня змагань три колективи зберігали шанси на загальну перемогу. Тому все вирішував останній вид - перетягування канату. Кирилівські спортсмени, перемігши основних конкурентів з Приморського району виграли цей вид а з ним, набравши 147 бали і вибороли перше командне місце, друге – за приморцями(141 бал) ,третє місце посіли вільнянці(133 бали). Доречно сказати, що перемогу в чоловічому одиночному розряді здобув Терновський сільський голова Віктор Лаврик, а в складі запоріжців виступала Ірина Колесник, сільський голова с.Августинівки.
Переможці та призери в командному заліку нагороджені кубками та грамотами, а в особистому заліку по видам спорту - медалями та грамотами від обласної організації ВФСТ «Колос».
Фінансову допомогу в проведення змагань надали: обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу( голова Ігор Сенченко), Кирилівська селищна рада ( голова Іван Малєєв), приватні підприємці Олександр Онищенко., Марк Марченко .,Олександр Дема. Організаційну підтримку - відділ у справах сімї, молоді та спорту Якимівського райдержадміністрації та Кирилівська ДЮСШ «Азовець».
Переможець ігор буде представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях з 04 по 07 жовтня в м. Ворохта Івано-Франківської області.


На фото - команда Августинівської сільської ради, село Відрадне Запорізького району.

Голова обласної організації ВФСТ «Колос» А. Земляков.
Переглядів: 593 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: