Головна » 2012 » Вересень » 03
24-26 серпня в місті Приморську Запорізької області проходили залікові змагання з футболу серед юнаків 2000 р.н. та настільного тенісу в залік обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?».
З вісімки фіналістів кращими у футболі виявились спортсмени з Василівського району, які з рахунком 4-0 у фінальному поєдинку перемогли спортсменів Чернігівського району. Третє місце - за юними футболістами з Приазовє.
В змаганнях тенісистів кращими були михайлівці, друге місце- за ново миколаївцями, третє місце посіли господарі, приморські спортсмени.
Незважаючи на повну відсутність фінансової підтримки від обласних органів влади, всі призери нагороджені грамотами та особистими медалями від обласної організації ВФСТ «Колос».
Переглядів: 473 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)



З нагоди 21-ої річниці незалежності України, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, вперше проводилась обласна спартакіада серед працівників структурних підрозділів Державної інспекції сільського господарства в Запорізькій області.
Змагання проходили в селищі Кирилівца на базі дитячого оздоровчого центру «Одісей». Цей затишний табір усім нагадав про веселе, безтурботне дитинство та надав потужний заряд енергії для участі у змаганнях. Учасниками змагань стали керівники та працівники структурних підрозділів, які показали свій фізичний потенціал та командний дух.
... Читати далі »
Переглядів: 601 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)