Головна » 2012 » Вересень » 3 » Перша обласна спартакіада.
12:21
Перша обласна спартакіада.


З нагоди 21-ої річниці незалежності України, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, вперше проводилась обласна спартакіада серед працівників структурних підрозділів Державної інспекції сільського господарства в Запорізькій області.
Змагання проходили в селищі Кирилівца на базі дитячого оздоровчого центру «Одісей». Цей затишний табір усім нагадав про веселе, безтурботне дитинство та надав потужний заряд енергії для участі у змаганнях. Учасниками змагань стали керівники та працівники структурних підрозділів, які показали свій фізичний потенціал та командний дух.


На урочистій церемонії відкриття першої обласної спартакіади учасників привітали: начальник Державної інспекції сільського господарства в Запорізькій області Стародумов Сергій Олександрович, до побажань приєдналися заступник голови Якимівської РДА Дудкін Іван Вікторович, селищний голова Кирилівки Малєєв Іван Володимирович, голова обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Земляков Анатолій Олександрович. Від імені Народного депутата України Артема Пшонки та від себе особисто заступник голови Якимівської районної організації Партії Регіонів Сокол Костянтин Вікторович привітав зі святом всіх учасників змагань.
Учасники, а ними були пять команд структурних підрозділів складених з працівників практично всіх районів області, змагалися у таких видах спорту, як: волейбол ( 3чоловіки та три жінки), міні-футбол, легка атлетика (стрибки у довжину з місця), настільний теніс, шашки, та стрільба. Переможці та призери спартакіади у командному та індивідуальному заліку були нагороджені кубками, медалями та грамотами організаторів.


Загальнокомандний залік підтвердив лідерство команди управління контролю якості насіння та садівного матеріалу на чолі з капітаном команди Чеховим Сергієм, яка отримала перше місце та ексклюзивну спортивну форму з логотипом інспекції, а також головний кубок спартакіади.


> Команда керівництва на чолі з начальником інспекції Стародумовим Сергієм показала гарні результати і виборола друге місце, команда відділу контролю якості та безпеки зерна і продуктів його переробки на чолі з капітаном команди Жмурко Андрієм здобула третє місце,
Після змагань на учасників спартакіади чекав подарунок від організаторів заходу: концерт художньої самодіяльності Кирилівського селищного будинку культури , розігрування призів безкоштовної спортивно-речової лотере, дружня вечеря.
Перша обласна спартакіада справила незабутнє враження на учасників змагань та їх вірних вболівальників і вселила в серця надію на те що з часом це стане традицією, а керівництво висловило побажання провести цей захід на всеукраїнському рівні.
Переглядів: 602 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: