Головна » Архів матеріалів
Великий сезон легкої атлетики в Україні офіційно розпочався. 27-28 січня у Запоріжжі відбувся командний чемпіонат України в приміщенні та командний чемпіонат України з легкоатлетичного багатоборства.
461 атлет ( з них 6 заслужених майстрів спорту, 38 майстрів спорту міжнародного класу, всі інші майстри спорту та кандидати в майстри спорту ) з усіх куточків України боролися не лише за власні результати, а й за очки для своїх областей і спортивних товариств. Були серед них і представники Запорізького «Колосу » які в складі збірної команди області посіли друге місце у командній естафеті ( 200м.х400м.х600м.х800 м,) - це Сергій Калмиков, Віталій Балавін та Олександр Роговнін . В особистих змаганнях в бігу на 800 метрів Сергій Калмиков з результатом 1,53,00 посів четверте місце.
Підготували спортсменів заслужені тренери України , тренери-викладачі Запорізької районної ДЮСШ «Колос» Микола Мальцев та Олександр Свириденко.
На фото парад відкриття змагань в спортивному манежі комб ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)



Справжнє передноворічне свято спорту відбулося у Комишуваській загальноосвітній школі Оріхівського району з нагоди урочистого відкриття оновленого спортивного залу. Його почесними гостями, які завітали привітати школярів з довгоочікуваною подією, були голова райдержадміністрації К.В.Дудніченко, помічник народного депутата В.В.Бандурова В.О.Кошеленко, депутат обласної ради, президент федерації з дзюдо в Запорізькій області Е.А.Барц, голова благодійного фонду «Хорта» Д.М.Опілат. Гучні оплески та слова подяки на свою адресу цього дня приймали небайдужі до дітей люди – місцеві підприємці Юрій Карапетян, Денис Литвинов, Віталій Лупинос, Андрій Калінін, Сергій Данильченко, Іван Алещенко, яких спільною метою об’єднав селищний голова О.І.Литвинов, і які втілили дитячу мрію у жит ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)

18-19 січня відбулися матчі сьомого останнього туру в групах Ліги 1 та шостого туру Василівської районної Прем’єр ліги. В Лізі 1 в групі А: «М.Білозерка» перемогла «Авангард» з рахунком 3-2. «Рубін» поступився «Заводу МК» 3-10. «Бурчак» розгромив «Ниву» 8-2. «Спарта» програла «Зорі» з рахунком 2-4. В групі Б: «Шахтар» з рахунком 5-3 здолав «Юність». «Сокіл» поступився «Спарті +» 4-5. «Таврія-Скіф 2» здобула технічну перемогу з рахунком 3-0 над «Коледжом» (участь у складі «Коледжа» гравця заявленого за іншу команду).
«Влада-ветеран» пропускала сьомий тур. Тож до фінальної частини турніру в Лізі 1 з «золотими» очками вийшли наступні команди: М.Білозерка – 6, Таврія-Скіф 2 – 4, Шахтар – 4, Спарта – 3, Сокіл та Авангард – 0.
В Прем’єр лізі «Влада» здолала «Тополине» 4-3. «Фаворит» переміг «Таврію» з рахунком 3-1. «Таврійськ» поступився «Славутичу» з рахунком 2-7. «Гірник» переміг «Інтер» з рахунком 10-4. «Таврія-Скіф» та «Донснаб» зіграли в нічию 6-6.
... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.01.2014 | Коментарі (0)

Вся жизнь Александра Онищенко(на фото ниже), предпринимателя из города Орехова Запорожской области, наполнена яркими и незабываемыми событиями, потому что он умеет ее разнообразить. В этом году, например, побывал в Италии, где в августе проходили VIII Всемирные летние игры ветеранов спорта. Команда запорожских волейболистов, в состав которой входил наш земляк, завоевала золотые медали.


Не расставаясь с волейболом

Во время встречи с Александром наш разговор зашел именно об увлечении волейболом. Как оказалось, им он начал заниматься еще в ПТУ-33,где учился на сварщика. Хотел быстрее получить востребованную профессию, чтобы зарабатывать собственные деньги. Они с братом росли без отца, оставившего семью. Поэтому ребята рано узнали почем фунт лиха. Саша п ... Читати далі »
Переглядів: 813 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.01.2014 | Коментарі (0)

З 8 по 10 січня в спортивному залі Пологівської ДЮСШ проходили змагання районної спартакіади школярі «Різдвяні канікули».


Турнір включав в себе змагання з міні-футболу, гандболу, пауерліфтингу, армспорту, настільного тенісу, атлетичного багатоборства і шахів.
В змаганнях з шахів, у старшій групі переможцем став Михайло Орловський (колегіум №1). В молодшій групі призерами стали:
1 місце – Данило Колчін; 2 місце – Ярослав Ветров (гімназія «Основа»); 3 місце – Богдан Мофа (Пологівський НВК).
В змаганнях з міні-футболу приймали участь 5 команд юнаків 2003-2004 р.н.
1 місце посіла команда «Славія»; 2 місце – команда ДЮСШ; 3 місце – СРШ №2.
В змаганнях з гандболу приймало участь 4 команди. Переможцем стала команда ДЮСШ.

Га ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

12 січня в ДЮСШ відбулась першість району з міні-футболу. Результати змагань серед дорослих гравців:
«Басань» - «Транзит» - 1:13; «Путієць» - «Славія» - 7:3; «Україна» - «Батьківщина» - 5:5;
«Інженерне» - «Локомотив» - 4:10; «ДЮСШ» - «Хімік» - 4:6.

Результати змагань серед юнаків:

«Путієць» -«Славія» - 9:1; «ДЮСШ» - «Локомотив» - 5:3; «Басань» - «Батьківщина» - 8:1; «Інженерне» - «Україна» - 4:0.

Переглядів: 457 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

8 січня у тренажерному залі Пологівської ДЮСШ відбулась районна першість з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи.
За сумою триборства чемпіонами своїх категорій стали: Олександр Миргорода, Максим Шамраєнко а переможці з жиму: Вадим Землянухін, Денис Крепиця, Володимир Бабич, Богдан Гончар, Юрій Шкода, Андрій Кононенко.
9 січня школярі району змагались з атлетичного багатоборства (силова витривалість). Чемпіоном в цих змаганнях став Олександр Сіденко.
10 січня відбулась першість району з армспорту. Чемпіони своїх вагових категорій: Андрій Лебезун, Степан Григоренко, Віталій Луценко, Богдан Тернавський, Дмитро Ткач, Олександр Климович. На фото: чемпіони та призери змагань та кращі моменти турніру.


Газета «Районка» Пологівський район Автор: Олег ПЛ ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

У суботу, 4 січня, в Гуляйполі, у залі ДЮСШ КСК «Сучасник» пройшов баскетбольний обласний турнір під назвою в дусі Нестора Махна: «Перемога або смерть!». У турнірі брали участь збірні команд з Гуляйполя, Токмака та Дніпрорудного. Перед початком змагання ми поспілкувалися з капітаном гуляйпільської збірної та одним з організаторів Ігорем Ціпіньо: «Ми вирішили провести саме баскетбольний міжміський турнір, бо, на жаль, ця гра в нас не така популярна, як футбол чи волейбол. Хотілося б її розвинути. Крім того, залучити молодь, як нашу, так і з сусідніх районів. Наразі активна дитяча група, а от старша чомусь відстає. Тому намагаємось частіше проводити подібні змагання та захоплювати якомога більше напрямків і людей. Дуже б хотілося серед учасників бачити пологівців. Такі близькі сусіди, а м’ячем досі не перекинулися».
Потім Ігор побіг перевдягатися до гри, а ми пішли займати місце в залі. Там було людно та гомінливо, глядачів зібралося багато, тож конкретного місця не знайшлося, та це ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)


Подведены итоги спартакиады «Кто ты, будущий олимпиец». Мелитопольский район в тройке сильнейших.
На заседании президиума Запорожского областного совета Всеукраинского спортивного физкультурно-спортивного общества « Колос» были подведены итоги областной спартакиады среди сельских школьников Запорожской области «Кто ты, будущий олимпиец - 2013». Как сообщила замдиректора Мелитопольской районной ДЮСШ Оксана Пугач, в соревнованиях по 13 видам спорта среди команд из 20 районов Запорожской области как всегда активное участие приняла Мелитопольская районная детско-юношеская спортивная школа. В спортивном марафоне, который проходил в течение года в различных населенных пунктах области, представители Мелитопольской районной ДЮСШ с результатом 1897 очков заняли третье место.
... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.01.2014 | Коментарі (0)

При Мелітопольському районному спортклубі «Колос» вже кілька років поспіль діє секція боксу, яку очолює тренер Анатолій Солдатенко. Минулого року вихованці Анатолія Солдатенка взяли участь в кількох турнірах. Особливо пам’ятним став дружній турнір, який проводився в Терпінні.

- Ми проводили турнір на честь Дня Терпіння, — розповів А. Солдатенко. — На змагання приїхали спортсмени з Енергодару, Токмака, Дніпрорудного та Запоріжжя. Провести турнір вдалося завдяки підтримці Олексія Булгакова та Терпіннівського сільського голови Василя Ступара. У підсумку турніру кожен його учасник отримав пам’ятну медаль, а тренери — грамоти.
... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.01.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 121 122 »