Головна » Архів матеріалів
9 березня в ДЮСШ відбулась першість району з міні-футболу.

Результати змагань серед команд дорослого складу:

«Транзит» - «Славія» - 11:0;
«Путієць» - «Інженерне» - 14:2;
«Україна» - «Локомотив» - 7:3;
«Хімік» - «Батьківщина» - 7:6.

Серед юнацьких команд:
«ДЮСШ» - «Басань» - 7:1;
«Локомотив» - «Інженерне» - 1:6;
«Україна» - «Путієць» - 3:2;
«Батьківщина» - «СРШ №2» - 3:2.

Інформація з газети "Районка" від 11 березня 2014 року.
Переглядів: 442 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

В легкоатлетическом манеже комбината «Запорожсталь» в 21-й раз прошел традиционный всеукраинский турнир по легкой атлетике «Козацкая Хортица» и собрал в манеже "Запорожсталь" 250 легкоатлетов. В рамках соревнований легкоатлеты разыгрывали награды олимпийских чемпионок Татьяны Пророченко и Татьяны Самоленко, а также медали 15-го мемориала рекордсмена мира по прыжкам в высоту Владимира Ященко. В нынешнем году большинство участников представляли запорожские легкоатлетические школы, том числе Запорожская областная ДЮСШ «Колос» и Запорожская районная ДЮСШ «Колос». Из гостей участие в турнире приняли спортсмены Днепропетровской и Херсонской и Житомирской областей. Медали разыгрывали в тех возрастных категориях: юниоры (1995-1997 г.р), U-17 (1997-1998 г.р.), и U-15 (1999 г.р. и младше).
< ... Читати далі »
Переглядів: 600 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.03.2014 | Коментарі (0)

1 березня в містах Оріхові та Приморську проходили зональні змагання з волейболу серед юнаків в залік обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» .
По три кращих команди з кожної групи , а ними стали команди: Оріхівського, Вільнянського , Велико-Білозерського , Приморського, Якимівського та Мелітополського районів - у фіналі 22 березня в місті Мелітополь з урахуванням особистих зустрічей розіграють призові місця.

Це перші змагання в новому році, які проводяться під егідою Відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» Запорізькою обласною організацією ФСТ «Колос» , а всього заплановано провести їх чотирнадцять з одинадцяти видів спорту.
... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

23 лютого в селищі Приазовське в групі "С" визначилися ще два фіналісти першості відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловіків.
Ними стали команди з селища Приазовського та міста Пологи.Остання тільки за рахунок кращої різниці м`ячів зайняла в групі перше місце, але обидва колективи вийшли до фінальної частини змагань з трьома золотими очками кожен.
Тож у фіналі шість найсильніших команд (а це, крім вищезгаданих двох,- команди міст Гуляйполя, Дніпрорудного, К-Дніпровської та селища Веселого) визначатимуть переможця першості .
До Вашої уваги представлені результати та таблиця зіграних поєдинків неділі в групі "С":

... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.02.2014 | Коментарі (0)

19-22 лютого ц.р. в Сумах проходив зимовий чемпіонат України з легкої атлетики у закритих приміщеннях серед дорослих та молоді. Вихованець Запорізької районної ДЮСШ «Колос», член збірної команди України Сергій Калмиков ( тренери - ЗТУ Олександр Свириденко та Микола Мальцев) на дистанції 800 метрів виборов срібну нагороду серед молоді та посів четверта місце на цій же дистанції серед дорослих спортсменів.

Переглядів: 430 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.02.2014 | Коментарі (0)

На сайті електронного видання «Главком» 13 лютого 2014 року о 10.30 годині з’явилась інформація з оригінальною назвою «Решение суда: глава общества «Колос» Александр Мендусь незаконно занимает свою должность». Після цього ще деякі видання продовжували інформаційне нагнітання.


На мій погляд, ця «інфа» є вершиною айсберга, за яким криється група впливових людей, які планують в рейдерський спосіб захопити управління громадською організацією з 65-річною славною історією.

Початок інформаційної атаки за підтримкою судових рішень, фальсифікація кримінальних справ, силове захоплення офісу – все це є стандартним набором ділків від юриспруденції, які в такий спосіб поховали не одну організацію.

У вищевказаній статті Власенко Марія Петрівна та її представник Роман ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.02.2014 | Коментарі (0)

16 лютого у ДЮСШ пройшов черговий тур першості району з міні-футболу.

Результати змагань:

Дорослі:
«ДЮСШ» - «Путієць» - 2:12
«Хімік» - «Транзит» - 1:13
«Україна» - «Інженерне» - 8:2
«Локомотив» - «Басань» - 10:2
«Славія» - «Батьківщина» - 4:10

Юнаки:
«Славія» - «Басань» - 0:11
«ДЮСШ» - «Путієць» - 3:2
«СРШ2» - «Інженерне» - 7:0
«Україна» - «Локомотив» - 1:2

За інформацією газети "Районка" від 17 лютого 2014 року
Переглядів: 412 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

За повідомленнямГуляйпільської РДА, з 3 по 6 лютого у м. Шостка Сумської області проходили змагання Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1999 р.н. В цих змаганнях приймало участь десять команд з різних областей України, серед яких була і команда гуляйпільців «Атаман», до складу якої увійшли гравці Гуляйпільської ДЮСШ та м. Енергодара. До речі це був перший виступ нашої команди на змаганнях такого рівня.

Команди були поділені на дві групи. У своїй групі команда «Атаман» отримала перемоги над командами «Барса» м. Шостка 11:0, «Інтер» м. Гадяч( Полтавська обл..) 5:2, ДЮСШ Глухівський району Сумської області 9:5 та зазнала поразки від команди Одеської обл. з рахунком 4:3. Посівши перше місце у своїй групі «Атаман» у півфінальній грі зустрівся з командою «ЛТК» м. Луганськ. Гра проходила на рівних, кожна з команд була настроєна лише на перемогу. На превеликий жаль, успіх у цій грі був на стороні наших суперників, які скориставшись помилками наших гравців у захисті тричі ві ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

Протягом трьох останніх днів минулого тижня культурно-спортивний комплекс Гуляйполя притягував увагу місцевих прихильників спорту. Тут відбувався традиційний, тринадцятий за ліком, Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Водолія», в якому взяли участь по п'ять чоловічих і жіночих команд ветеранів.

Незмінним організатором змагань є голова Шевченківської районної адміністрації Запоріжжя, президент СК «Запоріжжя» Ігор Бірюков, а став можливим цей турнір завдяки патронату Запорізької міської ради, обласної федерації волейболу, управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Гуляйпільської райдержадміністрації. Спонсорську допомогу надали ТОВ «Агроконтинент» і НВП «Іскра».

Серед ветеранів волейболу, котрі прибули до Гуляйполя, – заслужені майстри спорту, учасники чемпіонатів світу та Європи, 33 переможці та призери Всесвітніх ігор ветеранів, що проходили торік у Туріні. Під час урочистого відкриття «Кубка Водолія»-2014 їх вітали: народні депута ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

16 лютого в містах Кам`янка-Дніпровська та Дніпрорудному були зіграні матчі 2 туру першості відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу.
Таким чином визначились перші чотири фіналісти , які відповідно зайняли в своїх групах перші та другі місця. Ними стали команди з міст Гуляйполя, Дніпрорудного, Кам`янко-Дніпровської та селища Веселого. У групі "С" ще двох фіналістів буде визначено 23 лютого в селищі Приазовське.
До Вашої уваги результати зіграних поєдинків та остаточні турнірні таблиці в групах "А" та "В":


... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 121 122 »