Головна » Архів матеріалів
Как сообщает Мелитопольская газета «Местные вести» 8 февраля в ДЮСШ-3 состоялся традиционный открытый турнир по мини-футболу, посвященный памяти воина-интернационалиста подполковника Сергея Петишина, приуроченный к 25 годовщине вывода советских войск из Афганистана. И снова главный приз турнира увезли с собой футболисты из Днепропетровска.
В турнире приняли участие 6 команд: три команды "Локомотив" из Днепропетровка, Запорожья и Мелитополя, мелитопольская команда "Военкомат", команды "Колос" из пгт. Акимовка и "Регион" из пгт. Приазовское. Турнир начался с торжественного открытия и парада участников.

Переглядів: 491 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.02.2014 | Коментарі (0)

У неділю, 9 лютого, в Пологівській ДЮСШ відбулась першість району з міні-футболу. Результати змагань серед команд дорослого складу:


«ДЮСШ» - «Інженерне» - 7:4;
«Путієць» - «Батьківщина» - 6:5;
«Хімік» - «Локомотив» - 5:2;
«Славія» - «Басань» - 12:5;
«Україна» - «Транзит» - 4:13.

Юнаки показали наступні результати:

«ДЮСШ» - «Інженерне» - 6:1;
«Путієць» - «Батьківщина» - 2:1;
«СРШ №2» - «Локомотив» - 2:1;
«Україна» - «Славія» - 4:1.

За інформацією газети «Районка» від 10 лютого 2014 року.
Переглядів: 542 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.02.2014 | Коментарі (0)

Вперше за останні роки, за ініціативи відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» та спонсорської підтримки приватного підприємця Олександра Онищенка на теренах області розпочалась відкрита першість з волейболу серед чоловіків.
Бажання взяти участь у даних змаганнях виявило 14 команд з міст та районів області. Система проведення змагань передбачає розподілення всіх команд-учасниць на три зони, ігри в яких проходитимуть у два кола. І тільки двоє найсильніших з кожної зони продовжуватимуть участь у фінальній частині змагань, де і визначать переможця.
Тож вже цими вихідними на волейбольних майданчиках міст Оріхова, Полог та селища Веселого пройшли ігри першого туру. Їх результати та поточні таблиці першості наведено нижче. Наступний тур відбудеться згідно календаря змагань.
... Читати далі »
Переглядів: 605 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

25 січня на базі спортивного комплексу Моторного заводу відбувся щорічний турнір з міні-футболу на Кубок голови Мелітопольської райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації Євген Любцов зазначив, що йому приємно знову зустрітися із районними футболістами і побажав їм з кожним роком вдосконалювати свою майстерність та досягати спортивних висот.
Участь в щорічному турнірі взяло вісім команд: «Фрунзе», «Регіон» та «Регіон-Спорт» із Костянтинівки, ФК «Вознесенка», ФК «Мирне», «ВВМ» з Семенівки, «Україна» з Новгородківки та Данило-Іванівський «Олімпік».

За результатами змагань призові місця розподілилися так: на третьому місці опинилася «Україна», друге місце вибороли футболісти «Регіону», кубок дістався також костянтинівцям — команді «Фрунзе». 
Переглядів: 461 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

Збірна волейбольна команда школярів Оріхівського району, які займаються на відділені волейболу Запорізької обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос», тренується на спортивній базі Оріхівської загальноосвітньої школи № 3 (Директор Л.О.Гук), готуючись до чемпіонату області та першості в залік обласної спартакіади «Хто ти, майбутній олімпієць?»
Днями команда взяла участь в міжобласному турнірі, який проходив в селищі Новомилаївка. На змагання прибули команди з Гуляйпільського, Покровського (Дніпропетровська область),Новомиколаївського та дві команди з Вільнянського районів. Наші юнаки показали чудову, технічну гру,без поразок пройшли всі зустрічі і посіли перше місце.

... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

Пологовская газета «Районка» пообщалась с руководителем отделения пауэрлифтинга СК «Славія» Олегом Каплуном и расспросила спортсмена о спорте, синяках и возрасте.
-Олег, пауэрлифтинг, на Ваш взгляд, - развитый вид спорта?
-Сейчас да. С 2000-х годов им стали увлекаться больше, чем штангой. Хотя тяжелая атлетика включена в программу Олимпийских игр. Сейчас борются за то, чтобы и пауэрлифтинг включить в список олимпийских видов спорта. Пауэрлифтинг не так травмоопасен, как тяжелая атлетика. Там штанга поднимается стоя, а в нашем виде спорта все виды упражнений делаются лежа, а если стоя, то веса лежат на плечевом суставе. Это упражнения, которые развивают очень большую силу.
-А какой самый большой вес может поднять человек?
-Я слышал, что был установлен рекорд - спортсмен выжал 450 кг. Однако это еще не доказано. В троеборье это около 1200 кг, я видел, как спортсмены выжимают столько. Это действительно наивысший результат. Мы сами не знаем возможностей своего т ... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

С финальных игр зонального первенства Запорожской области по футзалу среди юношей 1999-2000 г.р. приазовские спортсмены возвратились с победой. Несмотря на то, что играли ребята «в гостях» (соревнования проходили в Токмаке).
По информации директора Приазовской ДЮСШ Вадима Лобынцева, команда спортшколы в составе Салмина А., Ярошко В., Канарова В., Кумеды А., Ментуса А., Долгова М., Бондаря Д., Корнилова С. одержала две победы. В игре с ФК «Токмак» приазовцы обошли соперников со счетом 5:1, а матч с командой «Аскон»-2 закончился и вовсе с разгромным счетом 7:0.
Успешно сыгранные матчи принесли приазовцам первое место в группе Д, что позволило юным спортсменам выйти в финал турнира с тремя зачетными очками. В финале за победу в первенстве будут бороться пять лучших спортивных коллективов Запорожской области.
Финальные игры запланированы на март 2014 года.
... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)

На выходных, 26 января 2014 г., состоялись соревнования по мини-футболу на Кубок главы Мелитопольской райгосадминистрации. Как сообщил директор районного СК «Колос» Владимир Белокопытов, в соревнованиях приняли участие восемь команд. А по итогам выяснилось, что сильнейшие футболисты живут в с. Константиновка. Победу одержала константиновская команда «Фрунзе», второе место - у команды «Регион» также из Константиновки. На третьем месте команда «Украина» (с. Новгородковка).
Лучшим вратарем турнира признан Роман Лухан (Семеновка), лучший защитник - Сергей Драник (Константиновка), лучший нападающий - Александр Капуста (Константиновка). Команда-победитель получила переходящий приз, а спортсмены, которые признаны лучшими, грамоты.
Переглядів: 421 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)

За повідомленням газети «Районка» у суботу, 25 січня, у Пологівській ДЮСШ пройшов черговий тур першості району з міні-футболу.

Серед команд основних складів ігри закінчилися з такими результатами:
“Хімік”-“Путієць” – 2:7,
“Транзит”-“Локомотив” – 7:3,
“Батьківщина”-“ДЮСШ” –5:4,
“Інженерне”-“Славія” – 5:15,
“Басань”-“Україна” – 2:12.

Серед юнаків:
“Басань”-“Локомотив” – 7:1,
СРШ №2-“Путієць” – 2:0,
“Батьківщина”-“ДЮСШ” – 2:3,
“Інженерне”-“Славія” – 8:0.

Закінчилося перше коло змагань.

До вашої уваги турнірна таблиця першості Пологівського району:
“Транзит”- 27 очок.
“Путієць” – 24 очка.
“Славія” - 19 очок.
“Локомотив” - 12),
“Україна” - ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)

З посиланням на управління у справах преси та інформації облдержадміністрації у Національному олімпійському комітеті України минулого тижня відбулися врочистості з нагоди вручення цінних призів та пам’ятних дипломів переможцям тринадцятого Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська» за підсумками 2013 року. Олімпійський дім зібрав представників ЗМІ, подарунки лауреатам вручили президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та голова комісії НОКУ «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков. Ця комісія вже втринадцяте визначає найкращих спортивних журналістів і ЗМІ. На розгляд комісії надходять роботи з усіх куточків України і з кожним роком зростає кількість учасників. Наприклад, за підсумками 2013 року НОК отримав рекордну кількість робіт з 24 регіонів країни. Вітаючи присутніх журналістів, Сергій Бубка, зокрема, сказав: «Дуже приємно усвідомлювати те, що українські ЗМІ ефективно працюють на ниві пропаганди здорового способу життя, спорту, в ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 121 122 »