Головна » 2020 » Серпень » 18
З 14 по 17 серпня у місті Скадовську Херсонської області (на спортивній базі ГО ВФСТ «Колос») пройшли Всеукраїнські змагання з вільної боротьби під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед учнів позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, присвячені 70-річчю з Дня утворення фізкультурно-спортивного товариства «Колос». У цьогорічних фінальних змаганнях взяло участь 275 спортсменів ( з яких 75 дівчат та 200 юнаків) із 17 областей України. Yes Yes Запорізьку облас ... Читати далі »
Переглядів: 162 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2020

14 серпня в курортному місті Приморську, на базі відпочинку «Орбіта», відновилися змагання в залік 29-ї обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти , майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою обласної організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» та присвячена 70-річчю з дня заснування Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» . Yes В змаганнях з пляжного волейболу приймало участь вісім команд дівчат та шість юнаків. Волейболістки з Вільнянська Маргарита Скуйбіда та Єлизавета Костенко ( тренер Віталій Гиря) впевнено переграли всіх суперників і в підсумку посіли перше місце. Друге місце вибороли дівчата з Мелітопольського району, третє - Михайлівського. Фаворитами змагань серед юнаків вваж ... Читати далі »
Переглядів: 208 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2020

14 серпня на стадіоні «Олімпієць» міста Приморськ Запорізьким обласним товариством «Колос» спільно із Приморською райорганізацією ФСТ «Колос» та Приморською ДЮСШ було проведено відкритий обласний турнір з футболу, присвячений ХХІХ річниці Незалежності України, у якому взяли шість юнацьких команд 2006-2007 років народження. На груповій стадії змагань сильнішими виявились команди ДЮСШ з міста Приморська та «Спартак» з міста Мелітополя. У фінальній грі підопічні Михайла Чалого здолали приморців (тренер Владислав Хіцай) та вибороли перше місце змагань. У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди «Руслан» з села Менчікури (тренер Руслан Мірошник) Веселівського району та «УВК №5» з Енергодару (тренер Денис Шопов). Веселівці перемогли з рахунком 3-0 та посіли третю сходинку турніру. У запеклій боротьбі за 5-6 місця команда ДЮСШ міста Оріхова під керівництвом Андрія Гордика з рахунком 3-2 здолала команду Приазовської ДЮСШ (тренер Тимур Шило). Переможця та призерів головний суддя змагань К ... Читати далі »
Переглядів: 181 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2020