Головна » 2014 » Січень » 23 » Спортивний зал для дітей Комишувахи
15:15
Спортивний зал для дітей Комишувахи


Справжнє передноворічне свято спорту відбулося у Комишуваській загальноосвітній школі Оріхівського району з нагоди урочистого відкриття оновленого спортивного залу. Його почесними гостями, які завітали привітати школярів з довгоочікуваною подією, були голова райдержадміністрації К.В.Дудніченко, помічник народного депутата В.В.Бандурова В.О.Кошеленко, депутат обласної ради, президент федерації з дзюдо в Запорізькій області Е.А.Барц, голова благодійного фонду «Хорта» Д.М.Опілат. Гучні оплески та слова подяки на свою адресу цього дня приймали небайдужі до дітей люди – місцеві підприємці Юрій Карапетян, Денис Литвинов, Віталій Лупинос, Андрій Калінін, Сергій Данильченко, Іван Алещенко, яких спільною метою об’єднав селищний голова О.І.Литвинов, і які втілили дитячу мрію у життя. Всі разом вони перерізали червону стрічку.
Свою радість висловила голова райдержадміністрації К.В.Дудніченко, дякуючи підприємцям, які допомогли оновити спортивний зал, побажала їм успіхів у бізнесі. Зазначила, що Комишуваха – це територія, де активно співпрацює влада та соціально відповідальний бізнес, де питання захисту, відпочинку, дозвілля дітей знаходяться на першому місці. Каріна Василівна щиро привітала всіх зі святом, передала найкращі побажання від першого заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації В.А.Ємельяненка і висловила впевненість у тому, що у цьому спортзалі виховуватимуться майстри спорту та чемпіони, які прославлятимуть Оріхівський край. Колишньому учню Комишуваської школи, нині майстру спорту з боротьби дзюдо, призеру 2013 року чемпіонату України з боротьби дзюдо серед чоловіків Віктору Чирко ( до речі вихованець товариства «Колос» та Оріхівської ДЮСШ, член збірної команди України), який є спортивною гордістю району, вона висловила вітання з нещодавно здобутою перемогою на чемпіонаті України і відзначила його грошовою винагородою.
Вітання від імені народного депутата України В.В.Бандурова висловив його помічник В.О.Кошеленко. Наголосив, що це велика подія в житті школи і селища, і подякував усім, хто долучився до цієї справи заради дітей. «Діти – це наша гордість!», - додав він. Учням школи від народного депутата він вручив набір спортивних м’ячів.
Своїх земляків привітав і селищний голова О.І.Литвинов, запевнивши, що це не останній проект. Попереду багато планів і спільними зусиллями усе вдасться зробити.
Побажання спортивних перемог, нових вражень та святкових подій комишувасьцям побажали гості Е.А.Барц, Д.М.Опілат.
Кульмінацією спортивного свята стали показові виступи учнів Комишуваської школи, для яких спорт – це частинка життя. Свої вітання підготували вихованці селищного дитсадка «Казка» та Комишуваської музичної школи, а також гості - представники федерації дзюдо Запорізької області. Всі, хто був присутній на святі, присвяченому спорту, отримали задоволення та пересвідчилися у тому, що Комишуваха – чарівний край.

Автор Євгенія Глухова.
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: