Головна » 2014 » Січень » 16 » Бокс — спорт для спритних
16:16
Бокс — спорт для спритних
При Мелітопольському районному спортклубі «Колос» вже кілька років поспіль діє секція боксу, яку очолює тренер Анатолій Солдатенко. Минулого року вихованці Анатолія Солдатенка взяли участь в кількох турнірах. Особливо пам’ятним став дружній турнір, який проводився в Терпінні.

- Ми проводили турнір на честь Дня Терпіння, — розповів А. Солдатенко. — На змагання приїхали спортсмени з Енергодару, Токмака, Дніпрорудного та Запоріжжя. Провести турнір вдалося завдяки підтримці Олексія Булгакова та Терпіннівського сільського голови Василя Ступара. У підсумку турніру кожен його учасник отримав пам’ятну медаль, а тренери — грамоти.

Проте і на більш серйозних змаганнях вихованці «Колосу» досягають високих результатів. За словами тренера та самих хлопців, дуже важливою є підтримка батьків та віра у власні сили. Юні боксери розповіли, що їх перші кроки на спортивній ниві були схвалені батьками, і це було дуже важливим. Але віру у власні сили вдалося отримати лише під час справжніх змагань. Анатолій Солдатенко дуже уважно спостерігає за успіхами дітей і вивозить їх на змагання, орієнтуючись на рівень їх майстерності та фізичної підготовки. Хлопці запевнили, що продовжуватимуть відвідувати заняття боксом, адже цей вид спорту розвиває силу, витривалість, спостережливість та кмітливість. Вони особливу подяку висловили своєму тренеру — за підтримку, віру в них та вміння переконати кожного у власній вправності

За повідомленням газети «Новий день» - Мелітопольський район 08 січня 2014р.
Переглядів: 513 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: