Головна » Архів матеріалів

В суботу місто Вільнянськ приймало учасників XXX ювілейної обласної спартакіади сільських школярів, яку проводить Громадська організація "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" під девізом "Хто ти , майбутній олімпієць?". Змагались дзюдоїсти 2006-2007 рр.н. та команди дівчат з паркового волейболу. Yes Шість команд волейболістів виборювали нагороди спартакіади. Беззаперечними фаворитами були команди господарів та Якимівської громади, але з цим не погодилась команда Михайлівської ОТГ, яка в очному поєдинку зуміла обіграти якимівців з рахунком 2-1 і вийшла до фіналу, де все ж таки поступилась господарям,в підсумку посівши другу сходинку. Перше місце вибороли спортсменки Вільнянської міської ДЮСШ. ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.05.2021

04 квітня у містах Дніпрорудне та Токмак відбулись матчі першого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футболу у форматі (9х9) серед юнаків 2009-2010 рр.н.. У поточному розіграші бере участь 14 команд. В двох групах ("А" і "В") команди зіграють за коловою системою (в 1 коло). Після закінчення групового етапу команди, які посядуть в своїх групах місця з 1-го по 3-тє (із збереженням очок між ними), сформують «Вищу лігу» та зіграють за коловою системою (в 1 коло), визначивши трійку призерів,а команди, які посядуть в своїх групах місця з 4-го по 7-ме (із збереженням очок між ними), сформують «Першу лігу» та зіграють за коловою системою (в 1 коло). Нижче наведені результати матчів 1-го туру, поточну турнірну таблицю в обох групах та список кращих бомбардирів першості: ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.04.2021

20 березня у спортивному комплексі міста Токмак відбулись матчі заключного туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2011 р.н та молодше. 8 команд-учасниць напротязі березня місяця виявляли переможця та призерів змагань. Беззаперечним лідером першості стала команда "DIMAX-УВК№ 5-1" з міста Енергодар (тренер Денис Шопов), яка здобула всі перемоги над своїми опонентами .Друге місце, набравши 18 очок, стала команда ДЮСШ"Дизеліст-2011" з міста Токмак під керівництвом Євгена Борбліка. Бронзові нагороди дістались підопічним Ігоря Котика "Колос-Степной" із села Заповітного Василівського району. На церемонії нагородження, яку проводили начальник відділу молоді та спорту Токмацької міської ради Валерій Шаповал та головний суддя змагань Кирило Земляков, команди-призери отримали кубки та дипломи, а їх гравці -медалі та грамоти обласного товариства "Колос".Оргкомітетом та суддівською колегією б ... Читати далі »

Переглядів: 236 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.03.2021

21 березня у спортивному залі Василівського ФОК "Таврія" відбулись матчі заключного туру "ВИЩОЇ ЛІГИ"відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Нагадаємо, що на початку розіграшу взяло участь 20 команд. В двох групах ("А" і "В") команди грали за коловою системою (в 1 коло). Після закінчення групового етапу команди, які посіли в своїх групах місця з 1-го по 5-те та з 6-го по 10-е (із збереженням очок між ними), сформували відповідно «Вищу лігу» та «Першу лігу».Загалом весь чемпіонат проходив майже два місяці (з 31 січня по 21 березня,було зіграно 140 матчів, забито 653 м`ячі!!!) В підсумку серед десяти команд "ВИЩОЇ ЛІГИ" в напруженій та цікавій боротьбі першу сходинку посіла команда "RINGROUP-1" із міста Мелітополя (тренер Ігор Черкалін,спортивний директор Олексій Колін,президент клубу Михайло Маслов). Другу сходинку виборола ко ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.03.2021

17 березня у спортивному залі с.Заповітного відбулись матчі другого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2011 р.н Нижче наведено результати матчів поточну турнірну таблицю та кращих бомбардирів першості: Yes Yes ... Читати далі »
Переглядів: 211 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.03.2021

14 березня у спортивному залі Василівського ФОК "Таврія" відбулись матчі першого туру "ВИЩОЇ ЛІГИ"відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Заключний тур відбудеться вже наступної неділі, де і визначиться Чемпіон та призери змагань. Нижче наведено підсумки першого ігрового дня: Yes турн табл ВЛ.png ... Читати далі »
Переглядів: 226 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня у спортивному комплексі міста Токмак відбулись матчі першого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2011 р.н 8 команд-учасниць (з Енергодару,Якимівки,Токмака, Вільнянську та с.Заповітного)визначатимуть переможця та призерів змагань. Нижче наведено результати матчів та поточну турнірну таблицю першості: Yes Yes
Переглядів: 179 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

14 березня пройшли заключні ігри відкритої першості Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з волейболу серед чоловіків. Yes На завершення ледь сенсацією не завершився матч господарів майданчика «веселівців» з волейболістами Василівської громади. Рахунок 2-1 та дуже важка перемога господарів. Команда мелітопольських студентів, які виступали не найсильнішим складом, поступилась «водянцям» і «дніпрорудненцям» та, набравши вісім залікових балів, посіла четверту сходинку в турнірній таблиці. В боротьбі за друге місце зійшлись давні знайомі , спортсмени водянської та веселівської громад. ... Читати далі »
Переглядів: 210 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня в м.Вільнянську відбувся обласний турнір з волейболу серед ветеранів, присвячений пам`яті Олексія Яроша, колишнього заступника директора Вільнянської районної ДЮСШ «Колос», тренера з волейболу, який передчасно пішов з життя. Yes Учасників турніру (команди Дніпрорудненської, Михайлівської, Веселівської та Вільнянської територіальних громад) вітали Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко та голова обласного осередку фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Земляков. На церемонії відкриття, за пропаганду ветеранського руху та популяризацію волейболу серед сільського населення було відзначено грамотами обласного Товариства «Колос» Михайла Серьогіна (смт. Михайлівка), Олександра Журавського (м. Дніпрорудне), Віталі ... Читати далі »
Переглядів: 235 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня, Заслуженому тренеру України, ветерану спорту, ветерану педагогічної праці Дандику Володимиру Сократовичу, День народження! 87 років. В цей день Володимир Сократович приймає щирі вітання від рідних, друзів, колег. Громадська організація ,,Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство,, Колос,, у Запорізькій області" (голова Земляков А.О.) нагородила Володимира Сократовича Дандика відзнакою ,,Почесний ветеран,, ФСТ ,,Колос,, України. Многая літа Вам, Володимире Сократовичу! Yes
Переглядів: 193 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 121 122 »