Головна » Архів матеріалів
Yes
Переглядів: 156 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.08.2021

29 серпня на майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ «Азовець» відбудеться ІІІ-й обласний Кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті видатного кирилівського тренера, майстра спорту СРСР, великого організатора сільського фізкультурно-спортивного руху Віктора Григоровича Сердяєва. Нижче Вашій увазі представлено календар майбутніх матчів групового етапу: Yes Yes
Переглядів: 179 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.08.2021

Cьогодні Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству "Колос" виконується 71 рік! ВІТАЄМО!!! Yes  Шановна Колосівська родина! 19 серпня спортивна спільнота, шанувальники та прихильники здорового способу життя святкують черговий день народження фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Історія організації поєднала в собі найвищі олімпійські досягнення та щоденну звитягу тренера в сільській спортивній школі, масові фізкультурно-спортивні заходи та підготовку спортивного резерву. Вшановуючи досягнення ветеранів спорту, чемпіонів і призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, віддаємо належне організаторам, аматорам сільського спортивного руху, які десятками років підтримують ідею здорового с ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.08.2021

17 серпня в курортному місті Приморську проходили змагання в залік ХХХ ювілейної обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою обласної організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» та цього року присвячена 30-річчю з дня Незалежності України. Yes Змагання з пляжного волейболу, в яких приймало участь шість команд дівчат та чотири команди юнаків, відбувались на базі відпочинку «Орбіта». У підсумку перше місце серед дівчат у складі Карась Катерини та Міюц Ольги посіла команда Михайлівської ОТГ (тренер Дудко Тетяна). Другу сходинку вибороли підопічні Аврамова Степана – місцеві волейболістки Башиванджі Віолетта та Каліцева Марія. Спортсменки з Вільнянська Фурцик Анна та Боровик ... Читати далі »
Переглядів: 192 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2021

Упродовж липня цього року на навчально-спортиній базі "Скадовськ" Херсонської області проходили Всеукраїнські спортивні змагання з футболу "ЗОЛОТИЙ КОЛОС УКРАЇНИ" серед юнаків та дівчат різних вікових груп. Запорізьку область на цих змаганнях представляли команди «Енергія з міста Енергодар, «Руслан-ДЮСШ» (сел.Веселе) та Приазовської і Пологівської ДЮСШ. Першими у боротьбу за медалі вступили «енергодарівці». У віковій категорії юнаків 2009-2010 з-поміж 18 команд-учасниць «Енергії» вдалося потрапити до вісімки найсильніших. У розіграші ¼ фіналу підопічні Сергія Ліпатнікова з мінімальним рахунком прикро поступились команді ДЮСШ Могилів-Подільської ТГ Вінницької області,але виступ «енергодарівців» на цих змаганнях можна вважати достойним. Інші три команди нашої області змагались у найстаршій віковій групі юнаків 2007-2008 рр.н., де найсильнішого визначали аж тридцять команд-учасниць з усієї України. Команда Пологівської ДЮСШ під керівництвом Дениса Удода та Віктора Кулініча, ... Читати далі »
Переглядів: 176 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.08.2021

26 червня на стадіоні «Колос» селища Якимівки відбулись фінальні змагання серед команд сільських, селищних територіальних громад, ініціатором та організатором яких виступили ГО "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області» спільно із відділом фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради та Якимівської селищної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації. Участь у цьогорічному масовому спортивному заході взяло 10 територіальних громад області (близько двохста учасників). Yes Після підбиття підсумків в командному заліку (підрахунок проводився за найменшою сумою балів з п’яти видів спорту) з сумою 7 залікових ... Читати далі »
Переглядів: 208 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.06.2021

З 14 по 17 червня в м.Скадовськ Херсонської області на спортивній базі НСБ «Колос» відбулись Всеукраїнські фінальні спортивні змагання ГО «ВФСТ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2006-2007 рр.н.. В змаганнях взяли участь 153 учасники ( з яких 50 дівчат) з 10 областей України. Yes Нашу область і обласне товариство "Колос" на цих змаганнях гідно представили спортсмени під керівництвом досвідчених тренерів Грепечука С.А., Радіуса С.В. та Тилікіна С.А..У підсумку наша збірна команда змогла здобути друге загальнокомандне місце, що є дуже високим показником. Командні результати призерів змагань з вільної боротьби наведені нижче: 1 місце –- Херсонська обл. – 300 очок. 2 місце – Запорізька обл ... Читати далі »
Переглядів: 186 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.06.2021

3 03 червня по 06 червня 2021 року у м.Приморськ Запорізької області проходили Всеукраїнські фінальні змагання ГО ВФСТ "Колос" з футболу у форматі (8х8) серед команд ветеранів двох вікових категорій: 40-49 та 50 років і старші. Общая.jpg На урочистій церемонії відкриття учасників заходу вітали: - Олександр Кошелевич – Приморський міський голова; - Петро Гончарук – заступник голови Запорізької обласної асоціації футболу; - Михайло Вінтоняк – заступник голови ГО «ВФСТ «Колос»; - Сергій Джуган – депутат обласної ради. Zemlyakoff | Дата: 09.06.2021

Cьогодні свій День Народження святкує голова ГО "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" Земляков Анатолій Олександрович. Yes Щоб спокій і мир панували в родині, Щоб щастя всміхалось при кожній годині! Нехай обминають Вас болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога, Хай легко працюється, гарно живеться, Все вміється, множиться і удається! Здоров'я міцного, щастя без краю Усього найкращого ми Вам бажаєм! Усім колективом ми Вас вітаєм, Щастя, здоров'я й удачі бажаєм, Хай радість приносить Вам кожна година, Від горя хоронить молитва свята, Щасливою буде життєва стежина Для Вас і родини на довгі літа. Чуйна людина, по-батьківськи людяна… Посмішка щира завжди вам личила… Знайте, що ми вас любили і любимо І до століття здоров я вам зичимо!
Переглядів: 200 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.06.2021

16 травня на футбольних майданчиках міста Токмака та Дніпрорудного відбулись матчі заключного туру групового етапу відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футболу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Надалі команди будуть розподілені на "вищу" (з урахуванням "золотих очок", набраних на груповому етапі) та "першу" лігу (без урахуванням "золотих очок", набраних на груповому етапі) , де і визначатимуть найсильнішого в матчах між собою. До розіграшу команд "Вищої ліги" потрапили по три команди, які показали найкращі результати на груповому етапі, всі інші команди, розташовані в турнірній таблиці нижче, сформують "Першу лігу". Календар матчів в обох лігах буде опубліковано пізніше. Нижче наведені результати зіграних матчів, підсумкові турнірні таблиці в обох групах та список кращих бомбардирів та представлена таблиця результатів сформованих "вищої" та "першої" ліг:

... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.05.2021

« 1 2 3 4 5 6 ... 121 122 »