Головна » 2022 » Січень » 31
Вже цієї суботи в спортивному комплексі міста Токмак бере свій старт відкритий обласний чемпіонат ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед ветеранів віком 50 років та старші. У змаганнях, які проходитимуть з дотриманням чинних карантинних вимог, прийматиме участь 9 команд .Вони зіграють між собою за коловою системою в одне коло,визначивши трійку призерів. Календар майбутніх матчів та список команд-учасниць наведено нижче: Yes Yes
Переглядів: 171 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.01.2022

26 та 30 січня у спортивному залі Гімназії №5 міста Енергодар та у спортивному комплексі міста Токмак відбулись матчі третього туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2014-2015 рр.н.. Результати зіграних матчів,поточну турнірну таблицю та список кращих бомбардирів наведено нижче: Yes Yes ... Читати далі »
Переглядів: 192 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.01.2022

30 січня Василівський професійний ліцей вкотре став центром проведення обласних змагань з волейболу серед жінок. Змагання проводились під егідою обласного товариства «Колос» за підтримки депутата обласної ради Миколи Пастушенка, який привітав всіх учасників Кубку , а це були представники дев`яти команд від сільських, селищних та міських громад нашої області, та побажав успіхів та спортивних перемог. В трьох підгрупах за коловою системою визначались фіналісти Кубку. В групі «А» титулована команда «Мелітопольська черешенька» без проблем розібралась з командами Михайлівської та Семенівської ОТГ і вийшла до фінальної трійки. В групі «В» претендували на вихід до фіналу команди Якимівського ФСК «Колос» , «Руда» м. Дніпрорудне та «Азовець» Кирилівська ОТГ. В підсумку перше місце за якимівцями. В групі «С» Василівська «Тавричанка» та Водянська ОТГ не змогли протистояти команді Кам`янко-Дніпровської ОТГ яка і склала трійку команд-фіналістів. В фінальній частині кам`янці в запеклій , безкомпромі ... Читати далі »
Переглядів: 189 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.01.2022

Сьогодні, 29 січня ,завершились змагання першості ГО "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з волейболу серед дівчат "Дитяча волейбольна ліга 2022". Yes Переможцем першості став беззаперечний фаворит , команда Вільнянської ДЮСШ "Колос"( директор ДЮСШ Ігор Пілявський , тренер Віталій Гиря). Не програвши жодного сету дівчата впевнено досягли бажаного успіху. Yes Гідну конкуренцію їм склали спортсмени Михайлівської ДЮСШ, які посіли друге місце ( директор ДЮСШ Сергій Шершньов, тренер Тетяна ... Читати далі »
Переглядів: 144 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.01.2022

Вчора спортивному залі Гімназії №5 міста Енергодар відбулись матчі 7-го заключного туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2012-2013 рр.н.. Yes Переможця та призерів головний суддя змагань нагородив Кубками,медалями та грамотами.Кращими гравцями першості у своїх номінаціях стали: -Леговка Вадим-кращий захисник (ДЮСШ "Дизеліст-12-1"м.Токмак); -Антипенко Ярослав-кращий воротар (ДЮСШ "Дизеліст-13"м.Токмак); -Заворотній Данило-кращий гравець (ДЮСШ "Дизеліст-12-2"м.Токмак); -Рибаченко Марк-кращий гравець (ДЮСШ м.Оріхів); -Краснов Матвій -кращий гравець ("Спарта" смт.Приазовське); -Балан Павло-кращий воротар ("Ringroup-13"м.Мелітополь); -Тарасов Макар-кращий гравець ("Ringroup-13"м.Мелі ... Читати далі »
Переглядів: 138 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.01.2022