Головна » 2019 » Травень » 06
У минулі вихідні продовжились змагання в залік 28 – ї обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», ініціатором якої є Громадська організація «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області. Селище Більмак приймало одразу два змагання – легкоатлетичний крос та боротьба дзюдо. На крос приїхали представники шести команд районів та ОТГ області, де в складі кожної команди було по п’ять юнаків та дівчат. Yes Що ж до результатів, то в особистому заліку серед дівчат на дистанції п’ятсот метрів на перше місце п’єдисталу пошани з результатом 1хв. 20 сек. піднялася Єлизавета Калабухова, друге місце посіла Тетяна Цвєткова ( 1хв.22,7 сек.)., третьою стала Вікторія Червінська ( 1хв.25,4 сек.). Всі призерки з ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.05.2019

04 травня в місті Мелітополь на майданчику зi штучним покриттям стадiону "Спартак" вiдбувся третій тур відкритої обласної першості з мiнi-футболу футболу. Матчі наступного туру відбудуться 08 та 12 травня в селищах Велика Бiлозерка та Якимівка. Нижче, до Вашої уваги, наведено поточну турнірну таблицю, результати зіграних поєдинків та кращих бомбардирів першості : Yes Yes Zemlyakoff | Дата: 06.05.2019

Минулої суботи в місті Дніпрорудне на стадіоні "Гірник" було зіграні матчі 5-го туру відкритої обласної першості ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» з футболу (8х8 ) серед юнаків 2006-2007 рр.н. Yes Yes До закінчення першості залишилось 2 тури.В цих матчах і визначиться трійка найкращих команд цьогорічного розіграшу серед юнаків даної вікової категорії. Наступний тур відбудеться 11-го травня в місті Пологи. Нижче, до Вашої уваги, наведено результ ... Читати далі »
Переглядів: 310 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.05.2019