Головна » 2012 » Травень » 07
Відразу після першотравневих свят в м. Запоріжжі ,на стадіоні «Локомотив» відбулись заключні змагання в залік обласної спартакіади серед студентів ВУЗів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України ,які до того ж відбувались за програмою проведення в області Олімпійського Дня.
В змаганнях з міні-футболу прийняло участь п’ять команд. Не програвши жодного поєдинку впевнену перемогу одержали студенти Мелітопольського коледжу , друге місце посіли спортсмени Оріхівського сільськогосподарського технікуму, третє- Запорізького коледжу.
 Змаганнях з легкої атлетики теж виграли мелітопольці, друге місце- в орхівців, а третє посіли легкоатлети Бердяського коледжу
Незважаючи на відсутність фінансування обласної організації переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а команди – олімпійськ ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

В рамках відзначення в Україні Року спорту та здорового способу життя в селищі Кирилівка. На майданчику зі штучним покриттям, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України проводився відкритий обласний турнір з міні –футболу серед ветеранів 40 років та старші. Вісім команд змагались за головний трофей, який запровадив місцевий підприємець, людина небайдужа до розвитку сільського спорту Олександр Дема.
В фіналі зустрілись спортсмени з Мелітопольського та Приазовського районів. З рахунком 2-0 перемогли приазовці і вперше вибороли кубок. Третє місце посіли ветерани міста Дніпрорудного. Всі призери нагороджені грамотами та пам’ятними медалями обласної організації «Колос». Кращим гравцем турніру визнано мелітопольця Юрія Ярмошенка.
Переглядів: 547 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)