Головна » 2013 » Липень » 8 » «Золотий колосок» - відкритий турнір з футболу
12:50
«Золотий колосок» - відкритий турнір з футболу
5 липня 2013 року в селищі Михайлівка,Запорізької області в рамках підготовки до всеукраїнських змагань з футболу «Золотий колосок», які пройдуть в м.Скадовськ у липні цього року, пройшов однойменний відкритий обласний турнір серед юнаків сільських ДЮСШ 2002-2003 років народження.
В турнірі прийняло участь 5 команд: Чернігівської ДЮСШ, Кирилівської ДЮСШ «Азовець»,Оріхівської ДЮСШ, Михайлівської ДЮСШ та міста Дніпрорудного; селища Михайлівки. Змагання проводились за правилами гри «Шкіряного м`яча» (8 польових гравців та воротар). Команди були розподілені на дві групи.
В результаті запеклої боротьби переможцем турніру стала команда Чернігівської ДЮСШ (тренер Перетятко Віталій), яка у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів перемогла команд Кирилівської ДЮСШ «Азовець» (тренери Гуртовий Олександр та Ігор Гасан). Третє місце виборола команда Оріхівської ДЮСШ (тренер Артем Алєксєєв), перегравши місцеву команду.
Всі учасники та призери змагань були нагороджені Кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці - пам`ятними призами. Турнір відбувся за фінансової та організаційної підтримки місцевого підприємця Олександра Пенькова.


Урочисте відкриття змагань
Переглядів: 825 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: