Головна » 2014 » Квітень » 9 » Змаганнями з вільної боротьби продовжилась обласна спартакіада сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».
12:26
Змаганнями з вільної боротьби продовжилась обласна спартакіада сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».
Більше ста юнаків та дівчат 1999 р.н.та молодше з восьми районів області 5-6 квітня в селищі Веселе, виборювали право представляти Запорізьку обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства «Колос» на всеукраїнських змаганнях. На відкритті змагань учасників вітали начальник відділу освіти Веселівської райдержадміністрації Cвітлана Кучерова та голова обласної організаціїВФСТ «Колос» Анатолій Земляков, який привітав спортсменів цього та нагадав про вдалий виступ збірної обласного товариства у 2012 та 2013 роках, яка посіла відповідно другі місця у командному заліку та вручив подяки тренерам місцевої ДЮСШ Миколі Євстігнєєву та Олександру Куксову за підготовку борців збірної команди. Глядачів та спортсменів також вітали місцеві аматори співу. Що стосується самих змагань, то в командному заліку лиш один бал відділив переможця, команду Камянсько-Дніпровського району від команди Мелітопольського району, яка посіла друге командне місце. Третє місце – за чернігівцями. Таблиця результатів представлена нижче:
Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: