Головна » 2014 » Квітень » 14
23 березня пройшли щорічні змагання першості Мелітопольського району з волейболу серед чоловічих команд. Участь в турнірі взяли дев’ять команд: дві з Семенівки та команди з Мирного, Новобогданівки, Новгородківки, Фруктового, Костянтинівки, Відродження та Терпіння. Директор районного спортивного клубу «Колос» Володимир Бєлокопитов розповів, що команди поділяються на дві групи — першу (вищу) та другу. Команда-переможниця другої групи наступного року перейде до вищої. А та команда першої групи, що програє, перейде на нижчий щабель. Володимир Бєлокопитов зазначив, що останні роки волейбол набирає популярності серед молоді району. - Ще п’ять років тому в районі було всього чотири-п’ять команд. Ветерани спорту переставали грати, а молодь не приходила. Наразі до цього виду спорту активно залучається молодь. Наші секції діють у Фруктовому, Новобогданівці та на території інших сільських рад, і молодь охоче займається в цих секціях, — наголосив він. Боротьба за перемогу була досить напру ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

12-13 квітня у селищі Новомиколаївка пройшли змагання обласної спартакіади сільських школярів під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з дзюдо серед юнаків та дівчат 1999-2000 рр.н.. На відкритті змагань голова обласної організації «Колос» Анатолій Земляков привітав всіх учасників з наближаючими святами та побажав подальших успіхів у майбутніх виступах. Гучними оплесками вшанували виступ спортсменки Куйбишевської ДЮСШ( а нині учениці обласної школи-інтернат спортивного профілю) Ганни Прийми (на фото нижче зі своїм тренером Станіславом Береговим). Zemlyakoff | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

Наша газета однажды писала о Виталии Сае: «Он купил «Жигули» и таксовал на автомобиле. На полученные таким образом деньги покупал продукты для своих спортивных учеников, которых возил и кормил на тренировочных сборах в Крыму» Так и напишите: «Мне за свою державу обидно» – Виталий Иванович закрыл рукой герб Белоруссии на подаренном костюме (Фото Прилепы Александра) И вот новая встреча с земляком, имя которого в 70–е годы было у всех на устах. И не только в родном городе, но и в спортивном мире. Тренер, воспитавший бронзового призера Олимпийских игр в Монреале, а затем и чемпиона московской Олимпиады 1980 года Татьяну Пророченко, согласился на разговор с «Индустриалкой». – Ничего в моей жизни хорошего в ... Читати далі »

Переглядів: 736 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)