Головна » 2013 » Листопад » 20 » Турнір з волейболу зібрав найактивніших спортсменів
11:44
Турнір з волейболу зібрав найактивніших спортсменів
У Якимівському районі, що на Запоріжжі, в спортивному залі НВК „Якимівська гімназія” пройшов 13-й традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя-тренера О.Кучерини. Участь у турнірі взяли команди Якимівської дитячо-юнацької спортивно школи, Мелітопольського державного педагогічного університету ім.Б.Хмельницького, відокремленого структурного підрозділу „Василівський коледж” ТДАТУ, збірної Веселівського району.

З привітаннями до присутніх звернулися заступник голови райдержадміністрації М.Охремчук, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Е.Дегтярьов, голова Громадської ради при райдержадміністрації, депутат районної ради О.Тимків.

Заступник голови райдержадміністрації Михайло Охремчук підкреслив, що розвиток спортивної складової, підтримка здорового способу життя молоді є одним із пріоритетних завдань Президента України у рамках реалізації соціальних ініціатив „Діти – майбутнє України”. Місцеві органи влади продовжують цілеспрямовану роботу у напрямку підтримки існуючих секцій та всіляко сприятимуть появі нових гуртків. Яскравий приклад цієї системної роботи – проведення традиційних змагань з волейболу, котрі збирають найкращих юних спортсменів території. Саме на таких змаганнях вони мають можливість не лише поборотися за головний приз турніру, продемонструвати результати своїх тренувань на протязі року, але й добре провести час, спілкуючись з представниками інших команд.
Перемогу у турнірі вибороли гості з Веселівського району.

Переглядів: 451 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: