Головна » 2019 » Травень » 17 » Підсумки відкритої обласної першості ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» з футболу (8х8 ) серед юнаків 2006-2007 рр.н.
15:06
Підсумки відкритої обласної першості ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» з футболу (8х8 ) серед юнаків 2006-2007 рр.н.
14 травня в селищі Веселе на центральному стадіоні пройшли матчі останнього туру. Трохи більше місяця 12 команд-учасниць визначали переможця змагань. Yes В надзвичайно цікавій та драматичній боротьбі перше місце посіла команда "Таврія" з Василівки (тренер Андрій Мицик). Yes Одним заліковим балом "василівцям" поступився "Темп-ЗАЕС" з Енергодару(тренер Ігор Черненко), Yes таким чином виборовши срібні нагороди першості.Третю сходинку між собою поділили "Аріс-1" з Мелітополя та "Руслан" з села Менчікури Веселівського району. Yes Голова ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» Анатолій Земляков нагородив призерів та переможця першості Кубками, медалями та грамотамит обласного товариства, а кращі гравці були відзначені індивідульними дипломами та пам`ятними статуетками. Yes Yes Нижче, до Вашої уваги, наведено результати заключних поєдинків, підсумкову турнірну таблицю та список кращих бомбардирів першості : Yes Yes Yes
Переглядів: 290 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0