Головна » 2013 » Листопад » 14 » Новини з Кам`янсько-Дніпровського району Запорізької області.
21:49
Новини з Кам`янсько-Дніпровського району Запорізької області.
Матеріали передрукованоо з газети Камянсько-Дніпровського району Запорізької області «Новини дня», лауреата обласного конкурсу «Колос-спортивний 2012 року» . novdnja.zp.ua 07/11/2013 .

Наші спортсменки з гідністю представили область на престижних змаганнях. З 22 по 25 жовтня у Чернівцях проходив чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1998-2000 років народження , в якому брали участь представники двадцяти двох областей нашої держави. Збірну команду Запорізької області представляли шість спортсменок з Кам'янсько - Дніпровського району. І в черговий раз наші атлетки підтвердили , що вони - найкращі в області. Троє з них піднялися на п'єдестал пошани - вигравши перші поєдинки , спортсменки поступилися своїм суперницям у других , і в малому фіналі вже боролися за бронзові медалі. В результаті бронзу завоювали учениці НВК Катерина Кисельова у вазі до 30 кг , Анастасія Дідів у вазі до 34 кг , учениця Водянської ЗОШ № 1 Юлія Концур у вазі до 40 кг . Була близька до перемоги Ірина Чаленко , але поступилася суперниці зі Львова. Хочеться привітати всіх , хто причетний до успіху наших спортсменок - товаришів по команді , які завжди підтримують тих , хто виступає на престижних змаганнях , батьків , які підтримували своїх дітей. І звичайно , тренерський колектив Камянсько-Дніпровської районної ДЮСШ «Колос» , який виконав велику роботу з пошуку талановитих дітей і прикладає величезні зусилля з удосконалення їх потенціалу та найкращих бійцівських якостей - Петра Оверко , Михайла Кузьмінського та Сергія Грепечук . І сподіваємося , спільна робота стане запорукою майбутніх нагород найвищої проби .

На фото : Сергій Гречечук зі своїми вихованцями.

Для учнів Заповітненської загальноосвітньої школи Камянко-Дніпровського району здоров'я - це ще і здорове тіло . Учні нашої школи , а саме середнє і старше ланка , активно підключаються до всесвітньо відомого руху здорової молоді - « стріт - воркаут ». Це рух виховує міцну , некурящу , не вживати алкогольні напої молодь. Молоді люди займаються на вуличних тренажерах на свіжому повітрі і формують своє здорове тіло без вживання допінгу. Тобто , мета і завдання у Заповітненської молоді є. Була ще й мрія - продовжити займатися спортом і в холодну пору року. Бажано в новому спортивному залі і на нових тренажерах. Минуло не так вже багато часу , і наша мрія почала збуватися. У спортивному тренажерному залі зробили ремонт і встановили нові тренажери ! І ось , 25 жовтня, в Заповітненській школі була проведена урочиста лінійка . На ній були присутні люди , без яких наша мрія так і залишилася б мрією - заступник голови правління ПАТ « Племзавод «»Степовий » Ввадим Волков , голова профспілкового комітету Оксана Полегенько і батьки учнів Заповітненської школи. Директор школи Володимир Федорович Малий виступив із звітом про виконану роботу і подякував депутата районної ради від Партії регіонів В.А.Волкова за сприяння у придбанні комплекту тренажерів , голови правління ПАТ « Племзавод « Степовий »» А.А. Волкова за ремонт тренажерного залу. У своєму виступі Вадим Анатолійович зазначив участь у проведеній роботі депутата обласної ради від Партії регіонів Еріха Барца , а так само закликав молодь нашого селища дбайливо ставитися до нового обладнання і активно займатися спортом. Також виступив представник учнівського колективу Антон Бекасов , учень 11 класу , і подякував за щедрий подарунок. Малий Володимир Федорович представив спортивного інструктора Верещагіна Антона Олександровича , який зробив оголошення про графік роботи тренажерного залу і запросив всіх учнів школи та сільську молодь до активних занять у залі. Хочемо висловити глибоку подяку всім , хто допоміг у здійсненні мрії бути здоровим!
А. ПУРІЙ , педагог- організатор Заповітненської ЗОШ , Ганна ЛОСЬ , глава ради старшокласників школи .

Р.S. : У 2009 року на території села Заповітне , за підтримки голови правління ПАТ « Племзавод « Степовий »» Анатолія Анатолійовича Волкова ,відкрито та продуктивно працює відділення з футболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос».
Переглядів: 607 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: