Головна » 2013 » Листопад » 15 » Ліцеїсти грали у волейбол. Перемога - у руках Чубарівського профліцею
15:42
Ліцеїсти грали у волейбол. Перемога - у руках Чубарівського профліцею
Вчора, 14 листопада , на базі Пологівського професійного ліцею відбулися зональні обласні змагання з волейболу. Участь у змаганнях узяли команди чотирьох профліцеїв - Чубарівського, Пологівського, Куйбишевського та Оріхівського. Змагання розпочалися урочисто, яскраво, емоційно: під звучання гімну піднімали прапор, а почесних гостей зустрічали із хлібом-сіллю. На урочисте відкриття завітали Наталія Мячина, заступник начальника Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Михайло Садовий, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пологівської РДА ( він же голова районної організації ФСТ «Колос» на громадських засадах) та Станіслав Хижняк, головний методист Пологівського відділу освіти. Українським таночком вітали волейболістів дівчата у віночках та вишитих сорочках.


Іван Чесноков, директор Пологівського професійного ліцею, зазначив: як для колективу, так і для студентів радість - зустрічати у своєму «домі» гостей, незважаючи на те, якими будуть результати змагань. Він побажав командам гідно представити свої профліцеї. Протягом кількох годин з обох боків волейбольної сітки вирували справжні пристрасті. Гравці докладали усіх зусиль, аби м’яч приземлився на майданчику суперників. Як розповів Газеті керівник фізичного виховання Пологівського професійного ліцею Анатолій Кілімов, до останньої миті точилася боротьба, відчувалося бажання кожної команди перемогти й узяти участь у фінальному турнірі наприкінці листопаду у Запоріжжі. - Найважливішими якостями для гравців у волейбол є стрибучість (адже треба високо піднятися над сіткою), реакція, координація, фізична сила. Усі команди гідно грали, але у фінальному турнірі візьме участь команда з Чубарівки. Так, у результаті змагань лідерство вибороли волейболісти Чубарівського професійного ліцею. На другому місці – команда Куйбишевського профліцею, на третьому – пологівці і, відповідно, на четвертій сходинці опинилися оріхівські гравці.

Автор: Оксана БЕВЗЮК Громадсько-політична, інформаційна щотижнева газета «Районка»- Полдогівський район Запорізька область.
Переглядів: 472 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: