Головна » 2013 » Липень » 2 » «Конка-2013»
17:17
«Конка-2013»
28-29 червня в м. Оріхів, під егідою обласної організації ВФСТ «Колос» та органів місцевої влади, спонсорів пройшов Всеукраїнський турнір з пляжного волейболу «Конка-2013» серед чоловіків та жінок.
Вперше на турнір, який зібрав 37 команд сільських районів нашої області ,завітали представники з Полтавської та Дніпропетровської областей. Доречно сказати, що сусіди з Новомосковська ( Деревянко Ігор та Федоренко Руслан - на фото нижче)


дійшли до фіналу у чоловіків і поступились в напруженій боротьбі бердянцям (Микола Дереча та Микита Каліберда), які і вибороли почесний кубок та медалі.

Серед ветеранів переможцем стала змішана пара - Онищенко Олександр (Оріхів) та Геннадій Прокопенко( Бердянськ)-на фото нижче.


Серед жінок нікому не залишили шансів на перемогу представники Вільнянська - Притула Єлизавета та Катерина Грузкова (на фото). У фіналі вони обіграли михайлівських волейболісток з рахунком 2-0 .


Свято пляжного волейболу супроводжувалось виступами місцевих аматорів співу та продовжилось розіграшами безкоштовної речової лотереї. Цінні призи вигравали як місцеві мешканці так і гості . Плазмовий телевізор виграла представниця з Вільнянського району. Як завжди підтримку в проведенні турніру надав незмінний спонсор цих змагань – приватний підприємець Олександр Онищенко.
Переглядів: 573 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: