Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Всеукраїнські змагання
12:03
Всеукраїнські змагання
11-14 жовтня в мальовничому містечку Ворохті, що на Івано-Франківщині , під егідою Центральної Ради Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» проходили Всеукраїнські спортивні ігри серед сільських та селищних рад ( які не є районними центрами) на «Краще спортивне село України 2012 року».
Нашу обласну організацію представляв переможець обласних змагань- селище Кирилівка Якимівського району. За умовами змагань всі учасники команди повинні мати постійну реєстрацію на даній території не менше року.
Делегацію очолювали голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков та заступник Кирилівської селищної ради Володимир Шарій. Склад команди налічував 19 спортсменів, змагання проводились з таких видів :волейбол( 4 чоловіка та дві жінки) , гирьовий спорт, настільний теніс ( 1 чоловік, 1 жінка та парний розряд), протягування канату,шашки. Краще всіх виступив шашист Захар Лавренченко, який посів перше місце і був нагороджений спортивним костюмом, медаллю та грамотою. В інших видах успіхи були менш вдалими ,тому в комплексному заліку команда посіла п’ятнадцяте місце. Команда виловлює вдячність виконкому Кирилівської селищної ради за організацію поїздки та придбання спортивної екіпіровки. Мешкання та харчування всіх команд , а їх було 25, безкоштовно забезпечили організатори змагань. Делегація нашої області мала змогу завітати на знаменитий лижний курорт Буковель, відвідати місто Яремчу, а деякі сміливці навіть піднялись на вершину Говерли. Вже сьогодні команда серйозно готується до майбутніх змагань щоб покращити свої досягнення.






















Переглядів: 477 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: