Головна » 2014 » Липень » 2 » День Конституції - на волейбольних майданчиках.
11:13
День Конституції - на волейбольних майданчиках.

27-28 червня на березі мальовничої річки Конки міста Оріхова, проводився всеукраїнський турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Конституції України. Організатором цього заходу стали: Центральна Рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України та її відокремлений підрозділ Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» , Оріхівська райрада ФСТ «Колос» та Оріхівська райдержадміністрація.  З вітальними словами на відкритті змагань до учасників звернулись голова Оріхівської РДА Каріна Дудніченко та голова Запорізької облорганізації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков. Місцеві аматори співу своїми піснями піднімали гарний настрій всім уболівальникам та прихильникам цього виду спорту, адже погодні умови спочатку були не на користь спорту. Але в подальшому і погода привітала всіх чудовим сонячним променем ,а на майданчиках розгорнулись безкомпромісні та цікаві поєдинки.

Учасники змагались у трьох категоріях: жінки, чоловіки, та ветерани ( чоловіки віком 40 років та старші). Перші поздоровлення приймала команда «Аньки» з обласного центру в складі Ганни Лисенко та Ганни Александрової які в підсумку і посіли перше місце. Друге та третє місця вибороли команди Вільнянської районної ДЮСШ «Колос» під керівництвом тренера Віталія Гирі. Команда «Ромашки» ( Єлизавета Притула та Катерина Грузкова) і команда «Карамельки» (Ганна Стародубцева та Вікторія Фоменко).

Серед ветеранів фаворитами вважались місцеві спортсмени, що вони і підтвердили. Головний спонсор змагань , він же гравець Олександр Онищенко в парі з Геннадієм Прокопенко в запеклій боротьбі вибороли чемпіонство в дуже непростого суперника з Полтавської області. Геннадій Слива та Микола Глупаченко посіли другу місце. Третіми стали бердянці в складі Віталія Чередніченка та Василя Огороднього. В цій віковій категорії прийняло участь сім команд. В категорії чоловіків до 40 років заявку на участь подали чотирнадцять команд. Всі сподівання місцевих уболівальників були спрямовані на підтримку молодої , прогресуючої команди відділення волейболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» в місті Оріхів ( тренер Юрій Шкуро) в складі Данила Анохіна та Ярослава Манелюка. А хлопці , в нагороду своїм прихильникам, маючи в пасиві одну поразку , змогли попасти до півфіналу та посісти третє призове місце. Друге місце дісталось гостям з Полтавщини. Олександр Мельников та Іван Череп склали гідну конкуренцію признаними лідерам , бердянцям поступившись у фіналі з рахунком 1-2.Тож переможцями стали Микита Каліберда та Артур Тарасенко. Всього 27 команд приймали участь у турнірі . Переможці та призери отримали в нагороду кубки , медалі та грамоти , а глядачі мали змогу прийняти участь у розіграші безкоштовної лотереї , головний приз якої – плазмовий телевізор.

Переглядів: 509 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: