Головна » Архів матеріалів
На змагання змішаних пар прибули представники дев`яти громад області (таблиця попередніх ігор у підгрупах додається). Боротьбу у фіналі, за коловою системою, вели три переможця підгруп: команди Вільнянська, Гуляйпілля та Якимівки. Yes В підсумку перші , підопічні Віталія Гирі, вигравши очні поєдинки у своїх конкурентів стали переможцями турніру. У складі переможців виступали: Кирило Собещук, Микита Дубяча, Микита Петрічко, Маргарита Скуйбіда, Лілія Боровик та Ксенія Коновалова. Друге місце за командою з Гуляйпілля. Третє посіли якимівці.
Переглядів: 151 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.02.2021

07 лютого у спортивних залах ФОК "Таврія" міста Василівка , с.Заповітного та ДЮКФП смт.Новомиколаївки відбулись матчі другого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Нижче наведені результати зіграних матчів 2-го туру, поточну турнірну таблицю в обох групах та список кращих бомбардирів першості: Yes Yes ... Читати далі »
Переглядів: 314 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.02.2021

афиша волейбол.jpg
Переглядів: 152 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.02.2021

03 лютого у спортивному комплексі міста Токмак відбулись матчі першого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з футзалу серед юнаків 2012-2013 рр.н..У поточному розіграші бере участь 12 команд. Нижче наведені результати зіграних матчів 1-го туру, поточну турнірну таблицю та список кращих бомбардирів першості: Yes Yes ... Читати далі »
Переглядів: 164 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.02.2021

31 січня у спортивному залі ФОК "Таврія" міста Василівка та спортивному залі с.Заповітного відбулись матчі першого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н..У поточному розіграші бере участь 21 команда. В двох групах ("А" і "В") команди грають за коловою системою (в 1 коло). Після закінчення групового етапу команди, які посіли в своїх групах місця з 1-го по 5-те (із збереженням очок між ними), формують «Вищу лігу» та грають за коловою системою (в 1 коло), визначаючи трійку призерів,а команди, які посіли в своїх групах місця з 6-го по 10-те (із збереженням очок між ними), формують «Першу лігу» та грають за коловою системою (в 1 коло). Нижче наведені результати зіграних матчів 1-го туру, поточну турнірну таблицю в обох групах та список кращих бомбардирів першості: ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.02.2021

31 січня відбулись перші спортивні заходи Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" у 2021 році. В змаганнях з паркового волейболу серед дівчат прийняли участь вісім команд, які було розділено на дві підгрупи . Переможці груп, волейболісти Якимівки та Вільнянська, (таблиця результатів наведена) у фіналі виявляли сильнішого. Перша партія була за якимівцям (21-19), а друга - за вільнянцями (21-18) . Напруга в третій партії досягла критичної точки при рахунку 11-11, і все ж перемогу святкували волейболісти Якимівського фізкультурно-спортивного клубу "Колос" 15-11. В складі переможців виступали: Олеся Міронова, Уляна Волошко, Катерина Макарова, Людмила Бєлогуб та Поліна Яковлева. Тренер-представник - Аршак Оганесян. Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями обласного Товариства "Колос". Zemlyakoff | Дата: 01.02.2021

Сьогодні свій ювілей святкує чудова людина,футбольний арбітр,справжній друг товариства "Колос" Педак Валерій Анатолійович!!! Yes ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області щиро Вітає Вас,Валерію Анатолійовичу з Днем Народження!!! Летять літа, мов бистрі води, І не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, Що Вам уже – 65. Хай нових днів ще буде безліч, Без ліку щастя і пісень, Прийміть вітання найщиріші В цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік На все життя бажаєм його щиро. Щоб радісним і довгим був Ваш вік З добром, любов’ю, спокоєм і миром. Zemlyakoff | Дата: 15.01.2021

Yes
Переглядів: 164 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.12.2020

В режимі електронного голосування було визначено кращих номінантів обласної організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" за підсумками 2020 спортивного року. В опитуванні прийняло участь 14 респондентів , які представляли громади, ДЮСШ та райорганізації ФСТ "Колос". "Краща спортивна громада" - одноголосно перемогла Якимівська об`єднана територіальна громада( голова Олександр Правосуд), переможець обласних та учасник Всеукраїнських фінальних змагань .Друге місце посіла Кирилівська ОТГ, третє - Михайлівська ОТГ (Вільнянський район). Yes В номінації "Краща дитячо-юнацька спортивна школа"- перемогла ДЮСШ "Азовець" Кирилівської ОТГ ( голова ОТГ Іван Малєєв, директор ДЮСШ Артем Тельчаров) ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.12.2020

08 грудня в режимі онлайн конференції відбулось планове засідання президії Громадської організації “ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» , на якій було підведено підсумки роботи обласної організації в 2020 році, затверджено плани організаційно-практичних та фізкультурно-оздоровчих заходів на наступний рік та розглянуто ряд нагальних питань роботи Товариства в умовах децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад.Участь у конференції взяв і голова всеукраїнського товариства "Колос" Олександр Мендусь, який розповів колегам про основні тенденції по розвитку фізичної культури серед сільського населення, роботу з депутатами всіх рівнів, та відповів на нагальні питання учасників президії. Yes Zemlyakoff | Дата: 08.12.2020

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 121 122 »