Головна » 2013 » Квітень » 4 » 2- районний турнір з гирьового спорту.
16:29
2- районний турнір з гирьового спорту.
1 квітня в будинку в Запорізькому районному будинку культури, за сприяння районного фізкультурно-спортивного клубу «Колос», відбувся 2-й районний турнір з гирьового спорту на Кубок 6-разової чемпіонки Світу та Європи, 11-разової чемпіонки України серед жінок Любові Черепахи.21 команда, а це майже всі навчально-виховні заклади і прибули на змагання разом з групами підтримки , виборювали головний трофей турніру – півметровий кубок.
Юнаки та дівчата в складі змішаної команди піднімали гирю вагою 8 кг. За підсумками командного заліку перше місце вибороли учні Відрадненської загальноосвітньої школи ( підготував команду вчитель фізичної культури Сергій Васильєв). Друге – Малокатеринівська гімназія «Мрія», третє – Веселянська ЗОШ. Рекорд району встановила спортсменка села Відрадне Олена Мороз , яка в ривку зробила 290 підйомів. Кращу техніку гирьового спорту продемонструвала її землячка – Марія Суркова.


Учасників змагань привітав депутат Верховної ради Олександр Іванович Дудка, голова райдержадміністрації Олександр Полунін , голова районної ради Іван Гоменюк, начальник відділу фізичної культури та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Івакін , голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков та голова районного ФСК «Колос» Микола Земляк. Турнір, на якому змогли проявити себе спортсмени - початківці дав новий імпульс в розвитку цього виду спорту серед сільських дітей та підлітків.






Переглядів: 514 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: