Головна » 2013 » Квітень » 29
28 травня в селі Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району Запорізької області, за підтримки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, проводився обласний турнір з футболу серед юнацьких команд 1996-97 рр.н., присвячений всеукраїнському Дню футболу. Вісім команд: з Михайлівського, Приазовського, Велико-Білозерського, К-Дніпровського районів та м. Енергодара - були розподілені на дві групи та виборювали право вийти до фіналу. За третє місце команда «Колос» з Білозерки з рахунком 2-0 перемогла «Енергію» з Енергодару, а у фіналі більш титулована команда «Темп» з міста Енергодара (тренер Ігор Черненко) завдала поразки з рахунком 3-0 команді «Таврія-Скіф» з Михайлівського району і стала переможцем турніру .
Всі призери отримали кубки, а гравці медалі,. Кращими гравцями турніру оргкомітет визнав Мітурича Олексія («Темп»), Бороденка Віталія (Таврія-Скіф) та Сергія Сахно ( «Колос»).
Від господарів турніру та дирекції ТОВ «Степной» ( ди ... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

27 квітня селище Кирилівка Якимівського району Запорізької області приймало ветеранські змагання з міні-футболу. Сім команд виборювали головний приз змагань – Кубок, який заснував місцевий підприємець Олександр Дема. Як і тогоріч до четвірки кращих пробились команди Михайлівського, Оріхівського, Приазовського районів та м. Енергодара. Третє місце в серії післяматчевих пенальті вибороли Оріхівські ветерани. Фінальна зустріч команд м. Енергодара та приазовців теж не виявила переможця в основний час. В серії пенальті вдалішими виявились енергодарці.
Команди-призери нагороджені грамотами, а гравці медалями від організаторів заходу - Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос».

У грі команди Оріхівського району та міста Дніпрорудного,Василівського району.

< ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)