Головна » 2022 » Лютий » 08
5 лютого на спортивній база Василівського професійного ліцею відбулись змагання кубку Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з волейболу серед юнаків. Шість команд, які прийняли участь, були розподілені на дві групи. У фінальній частині за третє місце юнаки з Вільнянської ДЮСШ "Колос" перемогли Веселівських однолітків , а переможцем стала команда Водянської громади, яка впевнено перемогла василівських волейболістів . Yes Всі команди призери нагороджені кубками, гравці грамотами та медалями.За вагомий внесок в підготовку спортсменів вищих розрядів та участь команд в обласних та Всеукраїнських змаганнях в номінації "Кращий тренер обласного товариства "Колос" з волейболу 2021 року" почесною грамотою та пам`ятним призом н ... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.02.2022

06 лютого у спортивному залі ДЮСШ міста Приморськ відбулись матчі четвертого передостаннього туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2014-2015 рр.н.. Команда господарів майданчику,вигравши заключні свої три гри,достроково виборола звання "Чемпіона" першості. Остаточні підсумки змагань очікуються після зіграних матчів заключного туру. Результати зіграних матчів,поточну турнірну таблицю та список кращих бомбардирів наведено нижче: Yes Yes ... Читати далі »
Переглядів: 166 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.02.2022

Минулої суботи в спортивному комплексі міста Токмак взяв свій старт відкритий обласний чемпіонат ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед ветеранів віком 50 років та старші. Результати матчів, поточна турнірна таблиця змагань та список кращих бомбардирів наведено нижче: Yes Yes Zemlyakoff | Дата: 08.02.2022