Головна » 2020 » Серпень » 19

Cьогодні Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству "Колос" виконується 70 років! ВІТАЄМО з ЮВІЛЕЄМ!!!! Yes

ШАНОВНІ ДРУЗІ-КОЛОСІВЦІ! Сьогодні, 19 серпня 2020 року ми з усією спортивною родиною України святкуємо 70-річчя Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Ми разом пройшли цей непростий, але цікавий шлях, де були і важкі випробування, і радість великих перемог. 70 років – вік мудрості і реалізації життєвого досвіду, поваги і визнання, тому, насамперед, вітаю наших дорогих ветеранів, які присвятили значну частину свого життя «Колосу», сумлінно працюючи інструкторами фізкультури, організаторами масового фізкультурного руху, керівниками всіх ланок — від сільських до найвищих управлін ... Читати далі »
Переглядів: 253 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.08.2020

16 серпня на майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ «Азовець» проходили змагання з міні-футболу у форматі ІІ-го відкритого обласного Кубку, присвячені пам’яті видатного кирилівського тренера, майстра спорту СРСР, великого організатора сільського фізкультурно-спортивного руху Віктора Григоровича Сердяєва. Yes Торік змагання були вперше започатковані та відбулись за підтримки Кирилівської селищної ради, ГО "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області", Якимівської районної федерації футболу та КЗ «ФСК Якимівської ОТГ». На відкритті турніру з вітальним словом до учасників спортивного дійства звернулись голова обласного товариства "Колос" Анатолій Земляков, директор КЗ «ФСК Якимівської ОТГ» Володимир Костишак та завідуючий відділом спорту КЗ «Центр к ... Читати далі »
Переглядів: 182 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.08.2020

15 серпня стадіон «Колос» селища Якимівки гостинно зустрічав учасників обласних фінальних змагань серед команд сільських, селищних територіальних громад. Господарі підготували музичні поздоровлення учасникам, привітання прозвучали від в.о. голови Якимівської селищної ради Максима Забари та голови обласного осередку спортивного товариства «Колос» Анатолія Землякова. Yes Спортивне свято було присвячене 29-й річниці Незалежності України та 70-річчю з Дня утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». З цієї нагоди грамотами обласного товариства було відзначено ветеранів, тренерів, організаторів, які внесли вагомий внесок в розбудову товариства «Колос». Zemlyakoff | Дата: 19.08.2020