Головна » 2020 » Березень » 02
Сьогодні у спортивному залі УВК №5 міста Енергодар відбулись матчі четвертого передостаннього туру відкритої першості Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області" з футзалу серед юнаків 2012-2013 років народження. Нижче Вашій увазі наведені результати ігор 4-го туру юнаків цієї вікової групи та поточну турнірну таблицю,а також представлені найкращі бомбардири першості: Yes Yes
Переглядів: 183 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2020

Захід було проведено 29 лютого Веселівської громадою спільно з Громадською організацією "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" в рамках виконання "Програми фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки" та відзначення 70-річчя з дня утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос". Yes Як було анонсовано раніше, на змагання прибули команди з одинадцяти сільських, селищних, міських об`єднаних територіальних громад. На урочистому відкритті учасників вітали голова Веселівської ОТГ Петро Кіяшко та голова обласного осередку ВФСТ "Колос" Анатолій Земляков. Так, як це був останній день свята Масляної, всі команди отримали від гостинних господарів подарунки-млинці, а від обласної організа ... Читати далі »
Переглядів: 213 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2020

14 лютого у фізкультурно - оздоровчому комплексі «Таврія» міста Василівка відбулась зустріч за 3 місце між командами «КДЮСШ» Михайлівка та командою Якимівського ОТГ на першість ГО "ВФСТ "Колос" з волейболу серед дівчат "Дитяча волейбольна ліга-2020". Yes Обидві команди були налаштовані на перемогу. Перша та друга партія з мінімальною перевагою залишилася за михайлівськими дівчатами, третю та четверту партію виграли якимівські волейболістки. У п’ятій (вирішальній) партії попереду були то одні, то інші. Все вирішила жага до перемоги вихованок з Михайлівки, які виклались на повну, здобувши важку перемогу з рахунком 18 - 16! Бронзовими призерками стали: Черкасова Ксенія (капітан команди), Болотова Ольга, Карась Катерина, Пузанова ... Читати далі »
Переглядів: 249 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2020