Головна » 2019 » Серпень » 20

Минулих вихідних селище Якимівка приймало обласні фінальні змагання серед команд старостинських округів, сільських, селищних рад на «Краще спортивне село Запорізької області 2019 року», присвячені 69-й річниці з дня заснування Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та 28-й річниці з Дня Незалежності України. Yes Вкотре під егідою Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Запорізькій області» проводиться цей масовий спортивний захід, сприяючи розвитку і популяризації фізичної культури та спорту серед сільського населення та залучення їх до регулярних занять в оздоровчих групах та спортивних секціях та стимулюючи створення у селах та ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.08.2019

21-22 серпня у м. Приморську Запорізької області відбудуться обласні змагання з пляжного волейболу та настільного тенісу серед юнаків та дівчат в залік XXVIII обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізької області. Yes Yes
Переглядів: 244 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.08.2019

Шановні колосівці – юні і дорослі спортсмени, ветерани, тренери ДЮСШ, керівники обласних, районних, сільських організацій, центрального апарату, працівники обласних, районних, сільських осередків, організатори масового фізкультурного руху, представники колективів фізичної культури — прийміть найщиріші вітання з нагоди 69-річчя ГО ВФСТ «Колос»! Yes Сьогодні ми з усією спортивною родиною України святкуємо 69-й день народження «Колоса». Ми разом пройшли цей непростий, але цікавий шлях, де були і випробування, і великі перемоги. 69 років – вік мудрості і реалізації життєвого досвіду, визнання і поваги, тому, насамперед, вітаю наших ветеранів, які присвятили значну частину свого життя «Колосу» і сформували високий авторитет товарист ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.08.2019