Головна » 2018 » Травень » 26

В Полтавской области [в городе Гадяче] прошел чемпионат Европы по гиревому спорту среди ветеранов, участие в котором принял самый, пожалуй, титулованный в мире спортсмен – 68-летний ветеран спорта Запорожского "Колоса" Тимофей Косенко из Акимовского района Запорожской области [живет и тренируется в селе Таврийское]. Yes Выступал Тимофей Семенович, отметивший, к слову, на чемпионате свой день рождения, в возрастной категории 65-69 лет и в весовой категории до 90 килограммов. Как он сам рассказал "МИГу", первое "золота" чемпионата ему было вручено в первый же день состязаний - за толчок в течение десяти минут длинным циклом двух гирь по 16 килограммов. Результат нашего спортсмена - 92 толчка. Затем гиревик ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.05.2018

16 травня в Мелітопольському районі вшанували пам’ять директора районної дитячо-юнацької спортивної школи В’ячеслава Гречка, який 4 роки тому пішов з життя. Vsi-uchasniki-otrimali-gramoti-Melitopolskoyi-rajonnoyi-DYUSSH-ta-medali.jpg На честь спортсмена був проведений турнір з міні-футболу на спортивному майданчику у Тамбовці. Всього участь у змаганнях взяли 4 команди школярів Мелітопольського, Якимівського та Приморського районів. Директор районної ДЮСШ Сергій Коротков розповів, що зустріч школярів на футбольному полі є своєрідною підготовкою до щорічної обласної спартакіади «Хто ти, майбутній олімпієць», до речі, на якій збірна ДЮСШ три роки поспіль займала друге місце. На церемонії відкриття турніру колеги В’ячеслав ... Читати далі »
Переглядів: 469 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.05.2018

18-19 травня на стадіоні "Мотор-Січ" міста Запоріжжя проходив Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат.Участь у змаганнях взяли вихованці ЗОК ДЮСШ "Колос" (відділення легкої атлетики села Гуляйпільське Гуляйпільського району ,тренер Віталій Дикун). Yes Показавши достойні результати у різних дисциплінах, деякі з них виконали спортивні розряди. А саме : Інна Рудош у дисципліні 400 м. з результатом 1 хв. 16,5 с. виконала норматив ІІ-го юнацького розряду; Анна Рудош на цій же дистанції виконала ІІІ-й юнацький розряд (її результат 1 хв.17,7 с.); Ангеліна Максюта у стрибках в довжину з результатом 3 м. 50 см. виконала також ІІІ-й юнацький розряд . Zemlyakoff | Дата: 26.05.2018