Головна » 2015 » Червень » 04
30-31 травня в Запоріжжі в спортивному комплексі «Мотор-Січ» пройшов чемпіонат Запорізької області з художньої гімнастики серед юних спортсменок (2006-2010 рр.н.). Участь в цих змаганнях взяли і юні гімнастки Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» під керівництвом тренера Яни Шаріпової. Вихованки «Колоса» показали на цьому чемпіонаті чудові результати: Данько Мілана (2009 р.н.) –у вправі зі скакалкою - 3 місце (загальн ... Читати далі »
Переглядів: 468 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015

Приємна традиція зібрала жителів села Широке, Веселівського району Запорізької області. Гостей, вболівальників, спортсменів та їх тренерів 17 травня 2015 року на ганку Широківського будинку культури чекала урочиста частина відкриття спортивних змагань з футболу на головний приз кубок «Ізвестія». На змагання прибули гості: голова Веселівської районної Державної адміністрації Мігуля Іван Іванович, головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Веселівської районної Державної адміністрації Козюра Михайло Юрійович, голова Широківської сільської ради Єрещенко Лариса Вікторівна. Боротьба за кубок «Ізвестія» вже стала приємною традицією, яку започаткував директор ДП «ДГ «Ізвєстія» ДДС ДС НААНУ Рудськой Сергій Володимирович. В наш час дуже мало таких керівників, які турбуються про спорт та докладають зусилля в розвиток підростаючого покоління. Саме завдяки Сергію Володимировичу у селі Широке пройшло спортивне свято - день спорту та здоров’я, приурочене до проведення спортивних змагань з ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015

З 29 травня по 01 червня в селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області на майданчику зі штучним покриттям відбулись фінальні змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футзалу серед юнаків 2004-2005 років народження.



Це вже шостий вид програми спартакіади, яку проводить Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос».
В змаганнях взяло участь 8 команд із сільських районів області. Жеребом команди були розподілені на 2 групи, матчі в яких проходили по коловій системі. В цікавій та драматичній боротьбі проходив кожний поєдинок.




Переможцем групи « ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015