Головна » 2021 » Березень » 15
14 березня у спортивному залі Василівського ФОК "Таврія" відбулись матчі першого туру "ВИЩОЇ ЛІГИ"відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Заключний тур відбудеться вже наступної неділі, де і визначиться Чемпіон та призери змагань. Нижче наведено підсумки першого ігрового дня: Yes турн табл ВЛ.png ... Читати далі »
Переглядів: 228 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня у спортивному комплексі міста Токмак відбулись матчі першого туру відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2011 р.н 8 команд-учасниць (з Енергодару,Якимівки,Токмака, Вільнянську та с.Заповітного)визначатимуть переможця та призерів змагань. Нижче наведено результати матчів та поточну турнірну таблицю першості: Yes Yes
Переглядів: 180 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

14 березня пройшли заключні ігри відкритої першості Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з волейболу серед чоловіків. Yes На завершення ледь сенсацією не завершився матч господарів майданчика «веселівців» з волейболістами Василівської громади. Рахунок 2-1 та дуже важка перемога господарів. Команда мелітопольських студентів, які виступали не найсильнішим складом, поступилась «водянцям» і «дніпрорудненцям» та, набравши вісім залікових балів, посіла четверту сходинку в турнірній таблиці. В боротьбі за друге місце зійшлись давні знайомі , спортсмени водянської та веселівської громад. ... Читати далі »
Переглядів: 213 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня в м.Вільнянську відбувся обласний турнір з волейболу серед ветеранів, присвячений пам`яті Олексія Яроша, колишнього заступника директора Вільнянської районної ДЮСШ «Колос», тренера з волейболу, який передчасно пішов з життя. Yes Учасників турніру (команди Дніпрорудненської, Михайлівської, Веселівської та Вільнянської територіальних громад) вітали Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко та голова обласного осередку фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Земляков. На церемонії відкриття, за пропаганду ветеранського руху та популяризацію волейболу серед сільського населення було відзначено грамотами обласного Товариства «Колос» Михайла Серьогіна (смт. Михайлівка), Олександра Журавського (м. Дніпрорудне), Віталі ... Читати далі »
Переглядів: 237 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021

13 березня, Заслуженому тренеру України, ветерану спорту, ветерану педагогічної праці Дандику Володимиру Сократовичу, День народження! 87 років. В цей день Володимир Сократович приймає щирі вітання від рідних, друзів, колег. Громадська організація ,,Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство,, Колос,, у Запорізькій області" (голова Земляков А.О.) нагородила Володимира Сократовича Дандика відзнакою ,,Почесний ветеран,, ФСТ ,,Колос,, України. Многая літа Вам, Володимире Сократовичу! Yes
Переглядів: 197 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2021