Головна » 2016 » Грудень » 01
Зібравшись минулої п’ятниці, 25 листопада, на VIII позачергову конференцію Тернопільського обласного ФСТ «Колос» загалом із формальної причини (у зв’язку з ухваленням Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» треба було затвердити відредагований статут організації), майже шість десятків делегатів з усіх районів краю зайвий раз переконалися, що фізкультурно-спортивній роботі на селі загрожує знищення. Все завдяки, на жаль, плідним «старанням» чиновників з облдержадміністрації разом з (так і хочеться сказати: «нібито») народними обранцями з обласної ради, які, нехтуючи думкою фізкультурно-спортивних працівників та активістів, слухняно голосують за сумнівні реформи. Зрештою, ні для кого не є новиною, що модний ... Читати далі »
Переглядів: 412 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.12.2016

03-04 грудня 2016 року в місті Василівка стартує відкрита першість Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" з волейболу серед дівчат "Дитячо-юнацька волейбольна ліга 2016". Календар ігор першого туру першості наведено нижче:
Переглядів: 442 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.12.2016

Хлібороби ПП “АФ “Славутич” – один із передових колективів району. А минулих вихідних довели, що є ще й справжніми нащадками козаків, продемонструвавши у непростих випробуваннях силу, витривалість та командну згуртованість – вони стали переможцями та володарями головного призу змагань. За ініціативи голови КЗ ФСК "Колос" Миколи Земляка та підтримки генерального директора ПП "АФ "Славутич" Геннадія Марича, керівництва району, з розмахом стартували перші "Козацьки ігри". – Ідея проведення ігор виникла ще на початку року, нині вдалося втілити її в життя, – розповідає голова КЗ ФСК "Колос" М.М. Земляк. Zemlyakoff | Дата: 01.12.2016

З 24 по 27 листопада в Ворохті, що на Івано-Франківщині, вперше проводились Всеукраїнські змагання серед голів сільських та селищних рад, голів районних рад та їх заступників і вони були присвячені Дню місцевого самоврядування в Україні. Серед 19 команд-учасниць була представлена і Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос" АПК України (голова Анатолій Земляков). Напередодні було проведено обласний етап змагань, тому до збірної команди запрошено найкращих. Організатори змагань, Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос", вирішили командний залік не проводити. З п`яти видів програми ( дартс, шашки-жінки, гирі, шахи- чоловіки, настільний теніс ( чоловік та жінка), футзал або волейбол на вибір ), враховуючи обмежені фінансові можливості, прийнято рішення виступити в настільному те ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.12.2016