Головна » 2016 » Лютий » 03
В роділі каталог документації нашого сайту можна скачати календар ігор 2-го туру відкритого чемпіонату Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016»,який відбудеться 7 лютого в місті Василівка.
Переглядів: 410 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2016

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ «ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ Татяненка Анатолія Федоровича з ЮВІЛЕЄМ!!! Татяненко Анатолій Федорович – голова Оріхівської районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та директора Оріхівської районної ДЮСШ (1999-2009 р.р.) . З товариством «Колос» його пов’язує багаторічна плідна праця. За роки роботи у фізкультурно-спортивному товаристві «Колос» він проявив високий рівень здібностей кваліфікованого керівника та організатора фізкультурно-спортивного руху. З його діяльністю пов'язано значний розвиток фізкультури і спорту серед сільського населення району,особливо серед дітей та підлітків. В очолюваній ним організації було підготовлено багато переможців та призерів всеукраїнських та міжнародних змагань, членів збірної команди України, майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту та першорозрядників . За час роботи Татяненка А.Ф. оріхівська райрада ФСТ «К ... Читати далі »
Переглядів: 532 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2016

Підсумкам фізкультурної та спортивної роботи в області за 2015 рік та участі запорізьких спортсменів у XXXI літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро був присвячений брифінг начальника управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової. Зокрема, посадовець повідомила, що фізкультурно-оздоровчу та спортивну роботу в області у 2016 році, як і в 2015, проводять 1984 колективи фізичної культури підприємств, установ та організацій; 64 дитячо-юнацькі спортивні школи та шість обласних закладів спортивного спрямування. Ефективно діють 45 обласних федерацій з видів спорту, з якими налагоджена тісна співпраця. Всіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи охоплено понад 216 тисяч чоловік, це становить 15, 1% від загальної чисельності населення області. Нині в регі ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2016