Головна » 2012 » Квітень » 10
Минулої п'ятниці у спортивному житті Запорізького району сталася значна подія. На території Кушугумської селищної ради відбувся І районний турнір з гирьового спорту серед школярів на кубок багаторазової чемпіонки світу, заслуженого майстра спорту Любові Черепахи, яка працює тренером районного спортивного клубу "Колос". Турнір був присвячений Всесвітньому дню здоров'я і проведений у відремонтованій спортивній залі НВК "Інтелект" за підтримки районного відділу освіти і селищної ради.
Відкрив І шкільний турнір з гирьового спорту голова районного ФСК "Колос" Микола Земляк. Урочистими промовами його підтримали директор школи Тетяна Апостолова, начальник районного відділу освіти Ольга Комаровська, голова селищної ради Галина Загребельна і чемпіонка світу Любов Черепаха. З нагоди дня народження чемпіонки Запорізька обласна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" нагородила її грамотою за розвиток гирьового спорту в районі.
Взяти участь у змаганнях зго ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)

1 квітня в спортивному залі ДЮСШ міста Пологи Запорізької області відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу. та шашок районної спартакіади територіальних громад. О 10:00 відбулось урочисте відкриття першої спартакіади сільських територіальних громад в якій прийняло участь 10 команд. Учасників вітали: голова районної Ради Павло Журавльов, голова райдержадміністрації Юрій Коноваленко і депутат обласної ради Віктор Межейко.
В змаганнях з волейболу було 6 команд. І місце - команда Чапаєвської сільської ради. ІІ місце - команда Семенівської сільської ради. ІІІмісце - команда Інженерненської сільської ради.
В змаганнях з шашок приймало участь 9 команд. І місце - команда Кінськороздорівської сільської ради (Зачепа Микола і Данішевська Анабелія). ІІ місце - команда Григорівської сільської ради (Петро Банько і Лариса Фірман). ІІІ місце - команда Чапаєвської сільської ради (Євген Євтушенко і Юлія Гузенко). В змаганнях з настільного тенісу приймало участь 9 команд. І місце ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)