Головна » 2012 » Березень » 22 » Змагання з волейболу серед студентів
16:30
Змагання з волейболу серед студентів
З 20 по 22 березня в м. Мелітополі Запорізької області проходили Всеукраїнські зональні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат за програмою Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Мінагрополітики України. В змаганнях прийняли участь аграрні вищі навчальні заходи I-2 рівнів акредитації з південно-східного регіону України: Донецька, Харківська, Луганська ,Дніпропетровська та Запорізька області.


На урочистому відкритті учасників привітав голова Запорізької облорганізації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков та директор Мелітопольського аграрного коледжу Михайло Побігун.


Змагання в підгрупах проходили за коловою системою, а єдину путівку на фінальні змагання у юнаків вибороли спортсмени Бердянського коледжу Таврійського державного агро-технологічного університету Запорізької області, які у фіналі з рахунком 2:0 перемогли студентів Костянтинівського аграрного технікуму Донецької області.


У дівчат до фіналу поїде команда Донецького коледжу. Кращі гравці з кожної команди були відзначити призами від організаторів змагань
Переглядів: 482 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: