Головна » 2011 » Квітень » 18 » Змагання з легкої атлетики та міні-футболу в залік обласної спартакіади студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитаці
15:37
Змагання з легкої атлетики та міні-футболу в залік обласної спартакіади студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитаці

14-15 квітня на стадіоні «Локомотив» м. Запоріжжя проводились змагання з легкої атлетики та міні-футболу в залік  обласної спартакіади студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Мінагрополітики України. Беззаперечним лідером в легкій атлетиці ( бігові дистанції на 100, 200, 400, 800, 1500 та 3000 метрів , стрибки у довжину та штовхання ядра) є  ВСП «Мелітопольський  коледж  Таврійського державного агротехнологічного університету» ,  які в підсумку  і посіли перше  командне  місце,  друге – ВСП  « Ногайський   коледж Таврійського   державного агротехнологічного університету   м. Приморськ , третє – Оріхівський технікум сільського господарства.  

В змаганнях з міні-футболу прийняли участь  всі шість закладів. Переможці в підгрупах розіграли призові  місця. В фіналі оріхівці   впевнено переграли  мелітопольців  і   посіли перше місце, а з ним право представляти  область у всеукраїнських змаганнях .  Третє місце посіли господарі- студенти  ВСП  «Запорізький  коледж Таврійського державного   агротехнологічного університету»    м. Запоріжжя.

Переглядів: 505 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: