Головна » 2013 » Грудень » 24 » Змагаються ветерани
14:54
Змагаються ветерани
21 грудня місто Токмак стало центром проведення ветеранських змагань з футзалу під назвою «Ветеран 2013» . Вік учасників складав не молодше сорока років. Спортивне свято розпочалось зі слів привітання Токмацького міського голови Ігоря Котелевського, який , доречі, і виступив головним спонсором цих змагань. Також з наближаючими святами усіх присутніх привітав голова відокремленого підрозділу ЦР ВФСТ «Колос» в Запорізькій області Анатолій Земляков, відзначивши подяками Центральної Ради кращих організаторів ветеранського руху на місцях: Якова Очкаленка (місто Токмак-на фото нижче зліва),


Володимира Сивінського (місто Енергодар) та Володимира Костишака (селище Якимівка).Хвилиною мовчання всі учасники дійства вшанували пам`ять тих спортсменів-ветеранів, які передчасно пішли з життя.
Дев`ять команд-учасниць, розподілених на три групи, у запеклих двобоях визначали найсильнішого. Але тільки три з них, посівших у своїх групах перші місця, продовжили боротьбу за трофей. Ними виявились: минулорічний та неодноразовий переможець ветеранських турнірів колектив з міста Енергодар та дві місцеві команди.
 
У грі колективи з селищ Якимівка та Чернігівка

У вирішальній дуелі перша токмацька команда завдала поразки фаворитам змагань з рахунком 3-1 та завоювала головний трофей. Тож другими стали енергодарці, третіми – друга токмацька команда.
Вашій увазі представлено підсумкові таблиці змагань:
Переможець та призери були нагороджені Кубками та грамотами, а всі інші команди-учасниці отримали пам`ятні сувеніри.
На фото нагородження срібних призерів (команда з міста Енергодар - капітан Ігор Черненко)

На фото голова міської федерації футболу Яків Костянтинович Очкаленко нагороджує переможців турніру

Загальне фото команди-переможця з міста Токмак
Переглядів: 596 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: