Головна » 2013 » Грудень » 30 » Завершали спортивний рік ветерани
12:38
Завершали спортивний рік ветерани
28 грудня в спортивному залі Оріхівської ДЮСШ чоловічі команди ветеранів 40 років та старше змагались за Новорічний Кубок Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос». На урочистому відкритті змагань, а зібралось сім команд з районів області, ветеранів привітав голова обласної організації Анатолій Земляков і подякував всім за співпрацю по розвитку ветеранського руху та нагородив кращих : в першу чергу відзначив плідну роботу голови Оріхівської райради ФСТ «Колос» на громадських засадах Олександра Онищенка, який ,до речі, як підприємець надає суттєву фінансову допомогу в проведенні всіх змагань з волейболу під егідою обласної організації «Колос» , в тому числі за безпосередньої його участі було вдало проведено Всеукраїнські змагання з волейболу серед сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» в травні місяці цього року на території Запорізької області в місті Приморську.



Також відзначено працівника Дніпрорудненського залізорудного комбінату Олександра Журавського, тренера-викладача Михайлівської ДЮСШ Михайла Серьогіна та заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації Віктора Сапальова.
Що до самих змагань, то учасники були розподілені на дві групи. За третє місце зустрілись команди міста Дніпрорудного та команди Запорізького району. Перемогли перші- дніпрорудненці. А у фіналі кращими були ветерани з Михайлівки , які обіграли чернігівців з рахунком 2-0.
Всі гравці-призери отримали медалі, а команди грамоти від обласної організації товариства «Колос» і солідні Кубки від головного спонсора - Олександра Онищенка.

На фото команда Запорізького району


На фото команда Оріхівського району


На фото команда Чернігівського району


У грі команди Михайлівського та Оріхівського районів
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: