Головна » 2011 » Листопад » 14 » Всеукраїнські сільські спортивні ігри ВФСТ “Колос» на Краще спортивне село України
13:40
Всеукраїнські сільські спортивні ігри ВФСТ “Колос» на Краще спортивне село України

10-13 листопада у м. Ворохта Івано-Франковської області проходили Всеукраїнські сільські спортивні ігри ВФСТ "Колос» на Краще спортивне село України серед сільських та селищних рад, присвячені Дню працівника сільського господарства.



На урочистому відкритті навчально-спортивної бази «Україна» були представлені всі 25 обласних організацій. Запоріжців представляли фізкультурники Михайлівської сільської ради Вільнянського району ( сільський голова Володимир Вишинський) Завдяки його зусиллям делегація була екіпірована в спортивні костюми та вирішено питання транспорту.



Відкрила змагання директор департаменту науково-освітньої роботи Міністерства аграрної політики України Ірина Синявська, голова Івано-Франківської державної адміністрації та перший заступник голови ЦР ВФСТ «Колос» Марія Власенко.


 Команди змагалися по восьми видам спорту: гирі, шашки, шахи, плавання, легкоатлетичний крос, міні-футбол або волейбол за вибором, настільний теніс та перетягування канату. Наші спортсмени вибороли 5-те місце з волейболу, 7-ме – в гирьовому спорті, 9-те – в перетягуванні канату та 9-те – у плаванні. 
 
Але головна мета досягнута – для сільських спортсменів вперше започатковано такі змагання, яки, будемо сподіватись, дадуть новий імпульс розвитку фізичної культури та спорту на селі.


 

Переглядів: 972 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: