Головна » 2014 » Березень » 17 » Волейболісти з селища Приазовське стали переможцями відкритої першості !
15:26
Волейболісти з селища Приазовське стали переможцями відкритої першості !
15-16 березня в місті Пологи відбулись фінальні змагання відкритої першості відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд.

5 команд визначали найсильнішого в запеклих поєдинках. Найцікавішою та найвидовищнішою виявилась гра між господарями майданчику та майбутніми переможцями. Рахунок по партіям говорить сам за себе – 3-2 на користь приазовців. Саме ці команди і зайняли відповідно перше та друге місця першості.Третіми стали – гуляйпільці, далі- команди з Кам`янсько-Дніпровського та Веселівського районів.


Переможець та призери були нагороджені грамотами та медалями Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос». Також індивідуальними призами були відзначені найкращі гравці обласної першості. Ними стали: Невілько Григорій (Пологівський район), Єрмаков Віктор(К-Дніпровський р-н), Маслєніков Андрій (сел..Приазовське), Казаненко Роман( м.Гуляйполе).
Змагання пройшли завдяки спонсорській підтримці приватного підприємця Олександра Онищенка(Оріхівський р-н) та Трубілова Олега (Пологівський р-н).


Нижче наведено результати фінальних ігор та остаточну таблицю результатів:


Переглядів: 495 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: