Головна » 2011 » Грудень » 26 » III тур обласної першості ВФСТ "Колос" з волейболу
13:24
III тур обласної першості ВФСТ "Колос" з волейболу




24 грудня у м. Вільнянську завершився чемпіонат обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жінок та чоловіків (ветерани 40 років та старше).
Переможцями у жінок стала команда Михайлівського району, другі за вільнянцями, третє місце виборола команда м. Дніпрорудного.
У чоловіків боротьба за призові місця тривала до кінця змагань. Перше місце, без єдиної поразки, виборола збірна команда Пологівського та Оріхівського районів. Одразу три команди набрали однакову кількість очок, але за кращими показниками другими стали михайлівці, третє – за командою з Вільнянська.


Всі призери були нагороджені пам’ятними медалями та грамотами обласної організації та приватного підприємства «Домофон-Люкс». Також всім учасникам були презентовані спеціально виготовлені календарі на 2012 рік з фотографіями учасників всіх змагань за 2011 рік.

Обласна організація ВФСТ «Колос» вдячна головному спонсору волейбольних змагань серед сільських спортсменів директору п/п «Домофон-Люкс» Онищенку Олександру Григоровичу.








Переглядів: 564 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: