Головна » 2013 » Грудень » 4 » Вітаємо з 50 річчям!
17:53
Вітаємо з 50 річчям!
Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “КОЛОС” щиро вітає із славним 50-річним ювілеєм Героя України, президента Національного Олімпійського комітету України, олімпійського чемпіона Сергія Назаровича БУБКУ!



4 грудня Ви, головний олімпієць України, відзначаєте своє перше 50-річчя, і, як за часів своїх рекордних виступів на найбільших спортивних форумах в 1980-90-ті – залишаєтесь авторитетною й популярною особистістю, яка реально сприяє розвитку вітчизняного й світового спорту та успіхам українських спортсменів – зокрема, й вихованців ВФСТ “Колос” – на міжнародній арені.

У цей святковий день варто нагадати, що сьогодні як президент НОК Ви, Сергію Назаровичу, є найбільш перспективним кандидатом на пост президента МОК та головним двигуном олімпійської заявки Львова на проведення Ігор-2022. І тут сам собою згадується Ваш добре відомий улюблений вислів, який давно став крилатим для тисяч Ваших послідовників-спортсменів. Трохи перефразований, він може прозвучати так: “Якщо у нас залишився хоча б один Бубка, Україна не програє!”

А ще – ми, колосівці, щиро пишаємось, що Ви – людина, що підкорила в стрибках з жердиною всі найвищі спортивні вершини, є великим другом “Колоса”, і, як справжній друг, завжди готові допомогти у скрутну хвилину!

Із славним 50-річним ювілеєм, шановний Сергію Назаровичу! Здоров’я, наснаги, радості Вам, принаймні, ще на 50 літ – скромній, порядній і відкритій, незважаючи на всі можливі досягнення – людині, чиї феноменальні рекорди до цієї пори залишаються неперевершеними – і в спорті, і у житті!



З ювілеєм Вас вітаємо:
50 Вам нині років!
І від душі всі ми бажаємо
Тільки сонячних й радісних днів!

Щиро хочемо Вас привітати
Хай роки щасливо летять,
А пісні переможні – щасливі й крилаті
Повсякдень у душі Вашій славній дзвенять!

Щоб Ви завжди переможно всміхались,
Щоб квіти звитяг для Вас рясно цвіли,
Щоб люди саме лиш добро дарували
І всі мрії олімпійські збулись!

З повагою, за дорученням ВФСТ “Колос” –
голова ЦР Олександр МЕНДУСЬ
Переглядів: 588 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: