Головна » 2013 » Грудень » 11 » Відкритий зимовий Кубок з футзалу в місті Токмак.(+фото)
15:16
Відкритий зимовий Кубок з футзалу в місті Токмак.(+фото)
Цієї суботи (7 грудня 2013 року) в місті Токмак, що на Запоріжжі, Запорізька обласна комплексна ДЮСШ «Колос» провела відкритий обласний зимовий Кубок з футзалу серед юнаків 2001-2002 років народження. Турнір зібрав 8 достойних команд з міст Токмака,Оріхова, Енергодару,Запоріжжя, селищ Веселого, Приазовського, Чернігівки та Михайлівки і став для його учасників справжнім подарунком на Новорічні свята.
Продемонструвавши цікаву та видовищну гру, проявивши всі свої найліпші спортивні якості, команди пішли на зимовий відпочинок у гарному настрої. І знову, не залишивши шансів нікому, переможцем даних змагань стала досвідчена та організована команда «Темп» з міста Енергодар (тренер Ігор Черненко), яка у фінальному двобої обіграла суперників з селища Приазовське(тренер Вадим Лобинцев). Третю сходинку посіли господарі турніру – команда «ФК Токмак»(тренер Тарасов Валерій). Долю матчу проти «Надії-ДЮСШ»(тренер Віталій Перетятько) з селища Чернігівки вирішила післяматчева серія пенальті, яку краще виконали місцеві вихованці.
Всі призери змагань отримали медалі,грамоти, солодкі призи від місцевих спонсорів змагань, а переможець отримав чудовий Кубок. Також організаторами змагань були відзначені та нагороджені грамотами та футбольним інвентарем кращі гравці турніру.

Нижче наведено таблицю результатів даних змагань :

Гра за 3-4 місця
«Надія - ДЮСШ » - «ФК Токмак»
(с.Чернігівка) (м.Токмак) 0-0 по пен.(1-3)
Гра за 1-2 місця
«Темп» - «ДЮСШ »
(м.Енергодар) (сел.Приазовське) 4-0



















Переглядів: 684 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: