Головна » 2014 » Березень » 28 » У Чубарівці пройшли змагання з волейболу на приз Чубаря
11:59
У Чубарівці пройшли змагання з волейболу на приз Чубаря

На минулих вихідних у селі Чубарівка на базі Чубарівської ЗОШ відбулися змагання з волейболу серед чоловіків на приз Чубаря, присвячений дню народження Власа Яковича Чубаря. У змаганнях взяли участь 6 команд: з Чапаєвки, Бердянська, Запоріжжя і три чубарівські команди. На урочистому відкритті був присутній міський голова Віктор Корольов.

Перемогу здобула запорізька команда «Мотор-Січ». На другому місці опинилася чубарівська команда, яка представляла Пологівський район на відкритій першості обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з волейболу серед чоловіків на позаминулих вихідних у Пологівській ДЮСШ. Третє місце посіла команда із Бердянська.

Ці команди були нагороджені цінними подарунками. - Обласні змагання з волейболу на приз Чубаря вже давно стали традицією. Це були не просто змагання, це було чудове свято для чубарян, - розповів Газеті Віктор Невілько, вчитель фізкультури Чубарівської ЗОШ. Спонсорами змагань виступили місцеві підприємці Віктор Бобирь, Юрій Кумурджи, Іван Шангала, Віталій Містюк, Петро Жуковін та інші. Також допомогла Чубарівська сільська рада. Святковий настрій забезпечували артисти Євгенія Бабак і Микола Бровко.

Інформація надана газетою "Районка" від 25 березня 2014 року.

Переглядів: 511 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: