Головна » 2013 » Грудень » 2 » «Темп» з міста Енергодар став переможцем футзальної першості.
12:47
«Темп» з міста Енергодар став переможцем футзальної першості.
Цими вихідними в селі Заповітне, Кам`янсько-Дніпровського району, Запорізької області завершились фінальні змагання футзальної першості Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» серед юнаків 2003-2004 років народження. З 15 команд, які прийняли участь у відкритій першості, лише 6 найсильніших вибороли право визначити переможця у фіналі.
Матчі проходили в надзвичайно драматичній та цікавій боротьбі, про що свідчать результати зіграних поєдинків. Лише за рахунок особистої зустрічі команда «Темп» з Енергодару (тренер Ігор Черненко) обійшла конкурентів з Приморська – команду «Олімпієць»(тренер Олег Іорганський). Не менш цікавою була боротьба за третє призове місце. Тільки краща різниця забитих та пропущених м`ячів команди «Азовець» з Кирилівки (тренери Ігор Гасан та Роман Сердяєв) дозволила їй обійти амбіційну команду «Голкіпер» з Запоріжжя (тренер Олександр Руденко) та посісти почесну третю сходинку. Далі за запоріжцями розмістилась ще одна команда з Енергодару – «Енергія»(тренер Сергій Ліпатніков). Замкнули чільну шістку оріхівці – команда ДЮСШ(тренер Артем Алєксєєв).
Всі учасники фінальної частини змагань отримали пам`ятні призи від відділення НОК в Запорізькій області. Призери змагань нагороджені грамотами та подарунками, переможець – кубком та комплектом футбольних маніжок від організаторів змагань.

Нижче наведено остаточну таблицю результатів фінальної частини змагань :











Переглядів: 551 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: